Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Všechno jedna pakáž, zní na internetu o politicích

Všechno jedna pakáž, zní na internetu o politicích
zdroj: Mediafax

Měla by přijít další defenestrace! Výrok, který se poslední dobou stále častěji objevuje v diskusích na zpravodajských serverech a sociálních sítích. Jak moc jsou Češi na internetu rozzlobení na svou politickou reprezentaci?

Vláda během posledních událostí popularitu nenabrala. Naopak. Na Facebooku vznikla řada stránek, skupin a událostí vyzývajících vládu k demisi. Jedna z těchto událostí, kterou založila Strana pro bezpečnost občanů, nese dokonce název Revoluce!!!. Tato akce je plánována na 17. listopad 2011 a facebookoví uživatelé se na jejích stránkách ptají: „Proč až v listopadu?".

Na to, jak bude Facebookem očekávaná revoluce v režii Strany pro bezpečnost občanů v listopadu vypadat, si čtenáři ParlamentníchListů.cz musí ještě pár měsíců počkat. Nicméně ani v blízké budoucnosti nebudou kritici vlády zahálet.

Většina skupin na Facebooku by se totiž spokojila s pouhou vládní demisí. A aby svým názorům dodaly důraz, plánují různé „protivládní" facebookové skupiny připojit se k demonstraci proti vládní reformám. Ta se uskuteční 7. května pod záštitou iniciativy Nespokojených občanů a sdružení ProAlt.

Celý článek na ParlamentniListy.cz