Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 14°C Oblačno

Vrcholné akrobatické kousky od nejlepších pilotů světa poprvé v Praze!

Vrcholné akrobatické kousky od nejlepších pilotů světa poprvé v Praze!
zdroj: tisková zpráva

PROMO VIDEO. Letecká akrobacie je považována za velmi tvrdý sport pro vrcholové sportovce. Je plná vzrušení, napětí, adrenalinu a hlavně strhujících okamžiků. To vše je atraktivním zážitkem nejen pro diváky, ale také pro samotné piloty. Rozhodli jsme se proto připravit pro vás zatím nevídanou akci – Aerobatic Freestyle Challenge.

Diváci uvidí vrcholné akrobatické kousky z bezprostřední blízkosti, celou soutěž budou sledovat televizní kamery umístěné jak na zemi, tak v kokpitech letadel. Záběry z kamer budou přenášeny na několik velkoplošných obrazovek instalovaných v prostorech pro diváky. Na nich také uvidí aktuální sestavu pilota včetně grafického znázornění průletu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Zásadní inovací bude systém hodnocení – sbor rozhodčích bude výkon pilota hodnotit okamžitě, takže diváci budou mít ihned po přistání soutěžícího přehled o jeho aktuálním pořadí. Celý průběh létání bude doprovázet kvalifikovaný moderátor a díky tomu to je pro diváka ještě srozumitelnější a tím i větší zážitek.

Pro diváky je připraven také doprovodný program, zahrnující soutěže, hudební vystoupení a mnoho dalších aktivit. Jeden z návštěvníků bude vylosován a sám si bude moci prožít let v akrobatickém letadle.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

KDE NÁS NAJDETE?

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Více informací naleznete na AEROBATIC FREESTYLE CHALLENGE.