Dnes je pátek 26. dubna 2024., Svátek má Oto
Počasí dnes 12°C Polojasno

Volfová, Zubová, Šojdrová. Dívčí válka pokračuje

Volfová, Zubová, Šojdrová. Dívčí válka pokračuje
zdroj: Mediafax

Čtyři ženy, kromě jiných, kandidují na Kutnohorsku do Senátu. Dalo by se očekávat, že dámy používají mnohem jemnější prostředky v předvolebním boji. Ve skutečnosti tomu tak ale není.

Barvy ODS hájí Lucie Talmanová, za KDU-ČSL kandiduje předsedkyně strany Michaela Šojdrová, za Suverenitu Jana Volfová a za Demokratickou stranu zelených Olga Zubová.  Šojdrová tvrdí, že Zubová přelepovala její plakáty. Přidala se k ní i Volfová.

Všechny kandidující dámy mají zkušenost s nejvyšší politikou a navzájem se znají. Michaela Šojdrová však říká, že předvolební boj postrádal slušnost. „Paní Zubová přelepila moje plakáty. Ženy by měly držet spolu, ale pro každého to zřejmě neplatí," prohlašuje Šojdrová.

Šojdrová má důkazy

"S paní Zubovou jsem se setkala při volební kampani ve Světlé nad Sázavou a tvrdila, že to není pravda, tak jsem jí poslala fotografie, kde je můj plakát přelepen jejím," stěžuje si kandidátka křesťanských demokratů. Pro potvrzení svých slov zaslala redakci fotku, kde je její poutač přelepen prezentací Zubové.

Celý článek na ParlamentniListy.cz