Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 14°C Polojasno

Vyhrajte 100 iPhonů se ZlatýmiStránkami.cz

Vyhrajte 100 iPhonů se ZlatýmiStránkami.cz
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Chcete být hvězdou mezi svými přáteli či kolegy? Pak musíte mít nový iPhone 4GS! Vyhrajte ho nyní v soutěži se ZlatýmiStránkami.cz. Hned 100 jich na vás čeká ve Zlatém trezoru.

Zbrusu nový iPhone 4GS je designová hračka s tenkým profilem, perfektním displejem, kvalitním fotoaparátem, velkou pamětí a řadou dalších vychytávek. Tato lahůdka teď díky ZlatýmStránkám.cz může být vaše, a to úplně zdarma. Sto iPhonů na vás čeká ve Zlatém trezoru, který si odemknete zadáním svého mobilního čísla. Jak snadné!

Vyhrát může opravdu každý. Jak na to? Soutěž probíhá od 15. října do 16. listopadu na stránkách www.zlatytrezor.cz. Zde vyplníte jednoduché identifikační údaje, tedy jméno, příjmení, e-mail a zlatý kód v podobě vašeho mobilního čísla. Pokud budete mít štěstí, jeden ze sta iPhonů je váš.

Soutěž s Mediatelem

Každý den můžete vyhrát 3 iPhony, první den soutěže dokonce 4. Zapojit se může každý člověk starší 15 let s trvalým pobytem na území České republiky. Pokud náhodou nezískáte jednu z hlavních výher, nemusíte zoufat. Pro všechny soutěžící je jako dárek připravena originální tapeta na plochu vašeho počítače.

Tak na co ještě čekáte? Běžte na www.zlatytrezor.cz a odemkněte si svojí cestu k originální výhře.

Přejeme vám hodně štěstí!

Iphone zdroj: tisková zpráva