Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 7°C Občasný déšť

Veletrh Biostyl 2011 nabídne farmářské tržiště, osobnostní růst i rekordní chůzi po uhlí

Veletrh Biostyl 2011 nabídne farmářské tržiště, osobnostní růst i rekordní chůzi po uhlí
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Mimořádně pestrý program si připravil pro letošek již šestý ročník tradičního veletrhu zaměřeného na zdravou výživu a životní styl – BIOSTYL 2011. V Průmyslovém paláci na Výstavišti v pražských Holešovicích se představí několik stovek vystavovatelů zaměřených na zdravý a plnohodnotný život či osobnostní rozvoj a pestré volnočasové aktivity.

Součástí BIOSTYLU coby největšího tuzemského prodejního veletrhu zaměřeného na přírodní a ekologické produkty budou rovněž veletrhy EVOLUTION, ECOWORLD a ESOTERIKA, přičemž každému z nich bude věnována speciální sekce. Programová nabídka se snaží o optimální zaměření na celou rodinu, od nejmenších dětí až po seniory.

Na více než 14 pódiích se mohou návštěvníci ve dnech 8. - 10. dubna těšit na příliv čerstvé jarní energie v podobě přednášek, ukázek mnoha tradičních a zároveň progresivních produktů, které bude možné rovněž zakoupit. Nebude chybět ani bohatý doprovodný program pro celou rodinu či speciální sekce pro muže ale i ženy podnikatelky Inner Winner s možností osobního setkání s významnými osobnostmi ze světa byznysu, kultury nebo politiky.

Biostyl zdroj: tisková zpráva

Na veletrhu BIOSTYL 2011 představí na 300 vystavovatelů své výrobky a služby z oblasti zdravé výživy, textilu, kosmetických a léčivých produktů anebo relaxačních pobytů. Dále zájemce seznámí se současnými možnostmi vzdělávacích kurzů, ale také s nejnovějšími přístroji a ekologickými produkty. Zastoupena bude celá škála značek od nejlevnějších po luxusní výrobky. Kromě produktové nabídky přinese BIOSTYL v rámci doprovodného programu desítky přednášek a besed s předními světovými odborníky na různá témata, předváděcí akce a interaktivní programy, díky kterým si návštěvníci mimo jiné vyzkouší nové poznatky v praxi.

Během třídenních veletrhů je připraven vskutku bohatý doprovodný program ve formě workshopů, více než 150 přednášek hostů z celého světa, výstav obrazů a fotografií, tanečních vystoupení nebo vaření z bioproduktů; během dubnového víkendu se tak může stát i vaření inspirativním zážitkem. Nebudou chybět ani odpočinkové zóny, kavárny a čajovny a také interaktivní dětské koutky. Veletrhy si prostřednictvím svých programů kladou za cíl vytvořit co nejideálnější prostředí pro celou rodinu, což rovněž demonstrují užitím značky Family Friendly. Ke každé zakoupené vstupence dostanou navíc návštěvníci zdarma brožuru – První průvodce zdravého a alternativního života – s přehledem produktů, služeb a podrobného doprovodného programu.

Biostyl zdroj: tisková zpráva

BIOSTYL reprezentuje zastřešující sekci celého veletrhu, nabídne ale i vlastní různorodý program. Jako velké lákadlo připravuje na sobotu 9. dubna Farmářské tržiště; s vařením a potravinami rovněž souvisí chystaná cooking show populárního kuchaře Zdeňka Pohlreicha, který (rovněž v sobotu) předvede své kulinářské kousky z bioproduktů značky Natur*Pur ze sortimentu společnosti INTERSPAR, generálního partnera BIOSTYLU.

Jako hlavní host letošních veletrhů byla přizvána mezinárodně uznávaná osobnost a vedoucí sebepoznávacích seminářů, Američanka Mabel Katz, která zasvětí své posluchače do tajů starodávného havajského umění Ho´oponopono, spočívající v nalezení klidu a duševní rovnováhy rozpouštěním bloků, jež si sami vytváříme.

Zájemci, kteří se budou chtít dozvědět něco o nejnovějších neurologických poznatcích o fungování lidského mozku a vyzkoušet si je v praxi, nesmějí chybět při Firewalkingu. Mohou se přijít na vlastní kůži přesvědčit, že chůze po rozžhaveném uhlí na 500°C je úplná hračka. Ve speciálním prostoru v Křižíkově pavilonu se zájemci budou moci projít za cenu 3x nižší, než je obvyklé. Masové akci, aspirující na zápis do české Knihy rekordů agentury Dobrý den, bude předcházet školení zájemců vycházející z teorie transformace vědomí a osobnosti.

Zábavu z jiného soudku nabídnou Ozvěny Ekofilmu a festivalu Jeden svět. K dispozici bude na výběr řada dalších filmů, navíc snímek s názvem Tuning In v úplné premiéře.

 Partnerem veletrhů je Incheba Praha.

Generálním partnerem veletrhu BIOSTYL je společnost INTERSPAR, odborným garantem je  PRO–BIO Svaz ekologických zemědělců ČR.

Odborným partnerem veletrhu Ecoworld je CENIA – česká informační agentura životního prostředí, partnerem veletrhu Ecoworld je společnost Nano Energies Trade.

Generálním partnerem veletrhu Evolution je společnost Inner Winner, partnery jsou společnosti EduCity, Top Vision, ČSRLZ, HR Forum.

Hlavním mediálním partnerem veletrhů je Tiscali.cz.