Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Vánoce česky a hravě: přinášíme tipy z největší 'továrny na hračky' v Česku

Vánoce česky a hravě: přinášíme tipy z největší 'továrny na hračky' v Česku
zdroj: tisková zpráva

Vybrat „ten pravý“ vánoční dárek pro děti je někdy tvrdý oříšek. Zatímco my, rodiče, bychom volili spíše něco kvalitního, praktického, co našim ratolestem rozšíří obzory, děti prahnou hlavně po zábavě! Splňte jejich přání výjimečným dárkem z dílny Dino Toys. Legendární desková hra Kamionem po Evropě, napínavá zábava Kvak! nebo nové plastové mini Tatry 148 oslní i ty nejnáročnější. Všechny najdete v kvalitních hračkářstvích, obchodních centrech nebo na www.mojedino.cz.

Fenomenální zábava Kamionem po Evropě v moderní úpravě

„Deskovka“, po které v 80. letech toužili snad všichni dospívající kluci, se znovu vrací na scénu! Kultovní „kamiony“ přijíždějí ve velkém stylu – v pojetí Dino Toys mají nový obal a designovou úpravu. Cíle hry ovšem zůstávají stejné. Vydejte se s nákladem do evropských měst, buďte při jeho dopravě nejrychlejší a utržte co nejvíce peněz. Pak na vás čeká opojné vítězství!

Kamionem po Evropě vjela do československých hračkářství poprvé v roce 1988. Výrobce se tehdy inspiroval německou „deskovkou“ Auf Achse, která získala prestižní ocenění Spiel des Jahres 1987. Hra vyniká chytlavou přepravní strategií, ale maminky určitě ocení i to, že formou zábavy naučí jejich děti vztahu k penězům.

Doporučená cena: 549 Kč

Kamionem po Evropě_komplet_2_archiv Dino Toys zdroj: tisková zpráva

Napínavé akce a taktizování s žabí královnou

Dalším hitem Dino Toys je oblíbená zábava pro celou rodinu Kvak!. Hra má jednoduchá pravidla, do kterých hráči proniknou během několika minut. Ale nenechte se zmýlit – je to taktická hra, která svým principem může připomínat šachy, jen doplněné o prvek náhody. Na hracím poli o 64 kartičkách můžete rozehrát důmyslnou strategii při dobývání rybníka se svou žabí královnou. Kvak! nadchne začátečníky ve věku od 6 let, ale i zkušenější dospělé hráče, kteří „rozjedou“ taktickou bitvu o vítězství. Proměnlivý herní plán nabízí nepřeberné množství kombinací a strategií, díky tomu má hra pokaždé jiné tempo a napínavý průběh.

Doporučená cena: 599 Kč

63143 4 hra_bez_pozadi zdroj: tisková zpráva

Malí sourozenci Tatry 148

Když Dino Toys v roce 2014 vrátila do hračkářství ikonu dětských hřišť – plastovou Tatru 148, sotva tušila, jaký rozruch tím způsobí. Oranžový náklaďák se okamžitě stal hitem! Nejen u dětí, ale i jejich tatínků, kteří si tatrovku pamatují ještě ze svých „klučičích“ let. Letos se řada populárních tatrovek rozrostla o sedm zmenšených, třiceticentimetrových náklaďáků. Pod stromeček můžete pořídit mini Tatry 148 ve variantách sklopka, valník s plachtou, mix (míchačka) nebo Tatru Phoenix. Více na www.mojetatra.cz.

Doporučená cena: 329 Kč

Tatra 148 mix zdroj: tisková zpráva

O DINO TOYS

Dino Toys – známka české kvality

logo DINO TOYSRodinná česká firma Dino Toys patří k předním výrobcům puzzle, deskových her, karet a dalších hraček v České republice i na Slovensku. Výrobce si velmi pečlivě hlídá kvalitu a je držitelem značky Bezpečná a kvalitní hračka. Sleduje nejnovější trendy v celosvětovém měřítku. Velký důraz klade také na hravý design a vývoj her, které vychovávají a hráče od útlého věku až do dospělosti, a v každém věku mu tak nabízí adekvátní hru pro rozvoj motorických a myšlenkových dovedností. Výroba většiny produktů Dino Toys probíhá v Mnichově Hradišti. Největšího úspěchu dosáhla firma s hrou Dostihy a sázky, která se v několika obměnách vyrábí už od roku 1984 a dosud se jí prodalo více než 2,5 milionu kusů. Mezi bestsellery patří také hry Člověče, nezlob se!, Pojď si hrát, Kris Kros nebo „retro“ plastová Tatra 148 na pískoviště, která se letos rozrůstá o novou kolekci hraček na písek.

Více na www.mojedino.cz

 

SOUTĚŽ

Zapojte se s námi do soutěže a vyhrajte retro novinku Kamionem po Evropě od Dino Toys. Nápovědu pro odpovědi naleznete na www.mojedino.cz

Anketa: DinoToys 2

Hlasování již skončilo.

Zdroje:
Inzerce