Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Utopte mě, navádí ministr Drábek. Nabízí i návod

Utopte mě, navádí ministr Drábek. Nabízí i návod
zdroj: tisková zpráva

Resort ministra práce a sociálních věcí Jaromíra Drábka není zrovna tím, který by v lidech vyvolával salvy smíchu. Spíše přináší kvůli sociálním škrtům mnohým vrásky. Sám ministr si ale zřejmě dokáže zachovat určitý nadhled. Na svých oficiálních stránkách totiž navádí ke svému vlastnímu utopení.

Hra Jak uTOPit dr. Drábka, kde plavajícího usměvavého ministra stahují ke dnu žabáci, je na úrovni nejjednodušších počítačových her z doby před dvaceti lety. Drábek se při vymýšlení názvu inspiroval starší českou komedií Jak utopit doktora Mráčka? "Žáby z rybníka se rády přisávají na koupající se volební kandidáty. S devátou takovou žábou jde kandidát ke dnu, joj," stojí v návodu ke hře, která rozhodně neoplývá duchaplností.

Sám Drábek (TOP 09) na tom, že má jako ministr, který muset dělat škrty, které se dotknou tisíců rodin na svých stránkách poněkud infantilní hru, problém nevidí. "Jsou to moje osobní stranky a ne stránky ministerstva práce a sociálních věcí ani strany," sdělil stručně ministr serveru ParlamentníListy.cz.

Celý článek na ParlamentniListy.cz