Dnes je čtvrtek 18. dubna 2024., Svátek má Valérie
Počasí dnes 8°C Dešťové přeháňky

Souloží s malými holčičkami, odráží Bárta Škárkova obvinění

Souloží s malými holčičkami, odráží Bárta Škárkova obvinění
zdroj: Mediafax

Škárka souloží s maými holčičkami, tak nějak absurdně by muselo znít obvinění, aby se vyrovnalo škopku špíny, který podle Víta Bárty na něj vylil bývalý poslanec Véček v deníku Aha.

Ten v rozhovoru pro deník tvrdí, že Bárta si v minulosti natáčel pravidelné akce pro obchodní a politické partnery, při nichž si je natáčel v přítomnosti modelek, hostesek nebo i skutečných prostitutek.

V rozhovoru pro bulvární deník Aha! tvrdí z Věcí veřejných vyloučený poslanec Jaroslav Škárka, že není z těch, kdo chce házet špínu, ale když o něm stranické špičky Vít Bárta a Josef Dobeš říkají, že si všude půjčoval peníze, musí reagovat. A to, co na bývalé spolustraníky prozradil, není nic, čím by se mohli příliš chlubit. Týká se to hlavně Bártových večírků a Dobešovy šéfky kabinetu.

Večírky jsem nezažil, ale vyprávěli mi

Večírky byly pravidelnou akcí pro obchodní a politické partnery, které se konaly jednou za měsíc. „Bárta si pozval k bazénu dole v domě partnery. Bylo to za přítomnosti slečen různé pověsti, od asistentek z ABL přes hostesky, modelky a skutečné prostitutky. Bárta si tyto večírky natáčel," uvádí Škárka o bývalém ministru dopravy.

Natáčení se provádělo skrytou kamerou. „Ti muži teď proti němu nesmí vystoupit, protože se bojí, že vytáhne některou nahrávku a zničí jim život," obsazuje Škárka šéfa poslanců VV do role možného vyděrače. Zároveň ale přiznává, že neví, kam až to s prostitutkami došlo, protože on sám se večírků nezúčastňoval a měl informace zprostředkované těmi, kteří tam chodili.

Co na to? Snad jen: Souloží s holčičkami

"Náhoda neexistuje! A to že MfD v jeden den vydá jakousi kauzu o tom, že moje někdejší společnost ještě loni kohosi špehovala a současně v deníku Aha! vyjde rozhovor s panem Škárkou v naprosto nestandardním formátu a prostoru pro tento deník, to náhoda není," reagoval pro ParlamentníListy.cz Vít Bárta na celostránkový rozhovor se Škárkou.

Celý článek na Parlamentní Listy.cz