Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 0°C Polojasno

Polonahá poslankyně: Kočí nahoře bez! Chtějí mě zdiskreditovat, brání se

Polonahá poslankyně: Kočí nahoře bez! Chtějí mě zdiskreditovat, brání se
zdroj: Mediafax

Poslankyně Kristýna Kočí tvrdí, že policie o úniku fotografie, která se v sobotu objevila v bulváru, ví a případem se zabývá ve spojitosti s pokusy zastrašit Kočí, aby nevypovídala o údajných korupčních praktikách předsedy poslaneckého klubu VV Víta Bárty.

Bulvární plátek Aha! získal fotografie polonahé poslankyně Kristýny Kočí. Bývalá členka a předsedkyně klubu Věcí veřejných prohlašuje, že jde o snímek, který před lety dala svému tehdejšímu příteli jako dárek. V době, kdy oznámila údajné korupční prostředí panující v nejmenší vládní straně, spolupracovníci Víta Bárty (VV) za kompromitující materiál nabízeli až pět milionů korun. Aha! však fotografii obdržel zdarma.

Skutečnost?

"Je to fotografie z doby, kdy mi bylo, myslím, devatenáct let, chodila jsem s tehdejším partnerem, který si přál jako dárek nějakou takovou fotografii. Fotografovala ji moje sestra a opravdu je to fotografie stará minimálně šest let," prohlásila Kočí.

O tom, že by celá skutečnost mohla vypadat úplně jinak, mají ParlamentníListy.cz důkaz. Jak sdělil tehdejší přítel poslankyně Kočí, který měl snímek darem obdržet: "Nevím, zda tato fotografie byla určena jen pro mě, když  ji slečna poslankyně poslala i mému dobrému kamarádovi. Co tím tehdy sledovala?" tvrdí její expřítel. Podle něj inkriminovaný snímek sama Kristýna Kočí poslala dalšímu člověku. "Byli jsme spolu teprve krátce. Mám k dispozici i printscreen e-mailu, který má slova dokazuje a v případě potřeby odtajním i jméno příjemce. Asi na těch povídačkach ohledně jejího mnohomužství něco bude," doplnil.

Celý článek naleznete na ParlamentniListy.cz.