Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 1°C Oblačno

Půjdu po Vás, Kubice, slibuje Paroubek

Půjdu po Vás, Kubice, slibuje Paroubek
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Nový ministr vnitra Jan Kubice je trnem v oku Jiřího Paroubka. Bývalý premiér a lídr ČSSD je přesvědčen, že Kubice ovlivnil volby do sněmovny 2006. V tzv. Kubiceho zprávě, která unikla na veřejnost, bylo také citováno nesmyslné tvrzení, že Paroubek zneužíval nezletilou dívku.

Paroubkovi se tedy nedá vyčítat, že novému ministru vnitra půjde po krku. Poslanec ČSSD označuje Kubiceho za člověka bez kvalifikace a bez skrupulí. Je přesvědčen, že svým postupem před volbami ovlivnil jejich výsledek. Kvůli zprávě podal expremiér na Kubiceho trestní oznámení. Nic z Kubiceho zprávy se nikdy nepotvrdilo.

Neomezí se jen na parlament

„Kubice je pro mě naprosto nedůvěryhodný člověk a jeho kroky budu velmi pozorně monitorovat," řekl ParlamentímListům.cz Paroubek. „Chystám se jej zeptat na půdě parlamentu na několik věcí, ale samozřejmě se neomezím jen na parlament," slibuje poslanec ČSSD.

Paroubek, který má k dispozici vlastní internetové médium, web Vaševěc.cz se netají, že po Kubiceho aktivitách půjde. „Samozřejmě se zaměříme na činnost Kubiceho soukromé detektivní a bezpečnostní služby SUB.S.A. s.r.o., která poskytuje detektivní služby, ochrany před odposlechem a další aktivity, které se dají zneužít. Nechci ale prozrazovat naši strategii dopředu. Každopádně výsledky budeme publikovat a zároveň poskytovat i ostatním médiím," slíbil Paroubek.

Celý článek na ParlamentniListy.cz