Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Oblačno

Prestižní soutěž Vinařství roku zná své finalisty. Gotberg je mezi nimi!

Prestižní soutěž Vinařství roku zná své finalisty. Gotberg je mezi nimi!
zdroj: tisková zpráva

Odborná komise vybrala ze všech přihlášených vinařství devět finalistů. O tom, kdo získá titul Vinařství roku 2015, můžete rozhodnout i vy. Zúčastněte se hlasování a vyhrajte zásobu vína na celý rok.

Tato významná soutěž, kterou vyhlašuje letos již posedmé Svaz vinařů ČR s Národním vinařským centrem, oceňuje nejlepší vinařskou firmu. Porota jednotlivá vinařství hodnotí např. za stálou vynikající kvalitu vín, úspěchy v soutěžích, významný počin v oboru, ale třeba i za inovaci, prezentaci v médiích nebo obalový design. Finalisté jsou rozděleni do tří kategorií podle roční produkce vína – Gotberg je zařazen mezi střední vinařské firmy.

pruh-4 zdroj: tisková zpráva

Právo nosit titul Vinařství roku 2015 – Hlas veřejnosti získá společnost s nejvyšším počtem hlasů zaslaných veřejností prostřednictvím internetu nebo sms. Hlasovat lze i opakovaně, a to do 27. 5. 2016, svojí registrací se můžete také zapojit do velmi zajímavé soutěže o 52 lahví vína od finalistů.

Slavnostní vyhlášení výsledků proběhne 2. 6. 2016 v prostorách Městského divadla v Brně při příležitosti WineWeekend Brno.

Podpořte Gotberg a pošlete nám svůj hlas.