Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Skoro zataženo

Pravou rukou Nečase nebudu, odmítá Langer návrat do politiky

Pravou rukou Nečase nebudu, odmítá Langer návrat do politiky
zdroj: tisková zpráva

Server ParlamentníListy.cz zjistil, že není vyloučeno, že se bývalý místopředseda ODS Ivan Langer znovu objeví ve vrcholové politice, a to přímo jako poradce premiéra a předsedy občanských demokratů pro stranické záležitosti.

V této souvislosti se redakce zeptala Ivana Langera, zdali uvažuje o návratu do veřejného života. Rovněž jsme udělali anketu mezi členy ODS, co by jeho návratu do politiky říkali.

Langer veškeré spekulace pro ParlamentníListy.cz odmítl. „Já jsem někde četl, že mám být pravou rukou pana premiéra. Petr Nečas už ale má pravou i levou ruku a především má svou hlavu a sám dobře ví, co dělá. Já neplánuji být žádnou jeho končetinou. Podívám-li se před sebe, tak tam nevidím žádný horizont, který by pro mě znamenal rozhodnutí vrátit se do politiky a veřejných funkcí," řekl serveru. 

„Nestačím se divit, co všechno jsou si schopni lidi vymyslet a čemu uvěřit... Před půl rokem jsem měl být rektorem UP Olomouc, před dvěma měsíci náměstkem hned dvou ministrů, teď mám být ředitelem FN v Olomouci a před chvílí jsem se dozvěděl, že jsem byl předsedou SSM na VŠ před listopadem 1989. Nevíte náhodou někdo, čím vším jsem ještě byl a mohl být...?," napsal Langer na svůj Facebook.

Celý článek na ParlamentniListy.cz