Dnes je středa 24. dubna 2024., Svátek má Jiří
Počasí dnes 6°C Slabý déšť

Netradiční koníček sedmileté dívky. Maskuje se za nejhrůznější postavy z hororů

Netradiční koníček sedmileté dívky. Maskuje se za nejhrůznější postavy z hororů
Coral se ráda převléká za hororové postavy. Už si jich vyzkoušela zhruba šedesátku. | zdroj: Profimedia

FOTOGALERIE Děti se rády při hrách oblékají do kostýmů a sedmiletá Coral DeGravesová není jiná. Jenže zatímco ostatní dívky se převlékají za Elsy, baletky, princezny nebo třeba karkulky, Coral se zhlédla v těch nejstrašidelnějších hororech. 

Vášeň pro horory se u začala objevovat už ve dvou letech, kdy ji zcela uhranul panáček Chucky z filmu Dětská hra. Její matka Cheyenne DeGravesová jí proto na maškarní vytvořila právě kostým Chuckyho.

Od té doby Coral společně s matkou absolvovaly více než šest desítek kostýmových party, na kterých roztomilá blonďatá dívenka střídá jednu hrůzostrašnou postavu za druhou. Na kontě tak má například i Jockera, klauna z hororu To, Frankensteinovu nevěstu nebo třeba krutou zoubkovou vílu.

Na horory se samozřejmě i ráda dívá a její matka jí v tom nijak nebrání – poté, co se několikrát setkala s filmaři a herci, co v hororech hráli, se prý vůbec nebojí.

Její rodiče se ale i přesto snaží dávat jejímu koníčku jisté hranice a pečlivě vybírají, zda je pro ni daný film už vhodný, či je na něj ještě přeci jen malá. A tak si třeba na klasiku v podobě Vymítače ďábla prý ještě pár let počká…

Mimochodem, když na sobě Coral nemá žádný ze svých hororových převleků, nevšední zálibu by jí nikdo netipoval. A na sadistické topení koťátek také zapomeňte, dívenka je mimo jiné vzornou skautkou a milovnicí zvířat.

Zdroje: