Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Na co nejčastěji zapomínáme při jarní očistě

Na co nejčastěji zapomínáme při jarní očistě
zdroj: tisková zpráva

Léto už buší na dveře a prázdninové radovánky nám ukážou, jestli jsme se během jara stihli dostat do formy. Jarní detox je činnost, za kterou nás v první řadě pochválí naše tělo – cítit se v něm dobře je základem k tomu se dobře mít. Jsou ale fit i vaše finance?

Jarní očistnou kůrou totiž nemusíte potěšit jenom sebe, ale také svůj rozpočet. A ten díky ní nebude hubnout, ale naopak může příjemně nakynout. Nemluvíme přitom o žádné „zázračné“ metodě snadného výdělku, kterých najdete na internetu snad ještě víc, než podezřelých návodů na hubnutí.

Námi doporučený jarní detox začíná na internetovém srovnávači Srovnam.cz, který je neocenitelným pomocníkem na trhu s energiemi. Pokud nejste spokojeni s vaším stávajícím dodavatelem, nebo si třeba jenom chcete ověřit, jak jsou na tom aktuální ceny energií, Srovnam.cz vám během chvilky poskytne všechny kýžené odpovědi.

Nemusíte se přitom obávat žádných složitých dotazníků, tahajících z vás osobní údaje. Na hlavní stránce vyberete, jestli vás zajímá plyn nebo elektřina, vyplníte PSČ vašeho odběrného místa (přesná adresa není potřeba), uvedete stávající výši záloh nebo prostě jen odhad vaší současné spotřeby a máte hotovo!

Nejférovější dodavatel roku 2017

Na Srovnam.cz vás už ale dlouho upozorňujeme na to, že neméně důležité jsou i podmínky, za jakých tuto cenu získáme. Na trhu ovšem existují desítky dodavatelů plynu a elektřiny a je nám jasné, že pro běžného spotřebitele je mnohdy takřka nemožné se ve všech nabídkách zorientovat. A proto je tu výzkum Nejférovější dodavatel energií roku 2017! Na jeho výsledky se můžete podívat na našem blogu a zjistit tak, kteří z dodavatelů energií myslí na věci, které jejich zákazníci považují za nejdůležitější.

Srovnam.cz vám přehledně vypíše všechny dostupné dodavatele a jejich konkrétní nabídky. Vás samozřejmě bude zajímat konečná cena, ale určitě nezapomeňte prostudovat i další parametry nabízených tarifů. Ty nejdůležitější uvádí Srovnam.cz v hlavním výpisu, takže okamžitě vidíte, co vás při podpisu smlouvy s daným dodavatelem čeká.

Největší motivací ke změně dodavatele jsou samozřejmě ušetřené peníze: podle dosavadních zkušeností uživatelů Srovnam.cz se úspora, dosažená přechodem k výhodnějšímu dodavateli, pohybuje v řádech tisíců. A za takové peníze už si klidně můžete dopřát nějakou tu ozdravnou kůru navrch – navíc s vědomím, že budete mít v kondici nejenom sebe, ale i své složenky za energie.

Zdroje: