Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 9°C Polojasno

Letní den s Nadačním fondem Šestý smysl

Letní den s Nadačním fondem Šestý smysl
zdroj: tisková zpráva

I v letošním roce opět pořádáme již druhý ročník sportovně-charitativní akce s názvem ,,Letní den s Nadačním fondem Šestý smysl“, který se bude konat v neděli  12.6.2016 v areálu fotbalového hřiště SK Střešovice, Cukrovarnická 62, Praha 6.

Akce je zaměřená především na rodiny s dětmi, kdy v areálu je pro děti připraveno spoustu zábavy. Rodiče pak mohou shlédnout fotbalový zápas celebrit proti teamu nadačního fondu.

Neděli tak můžete strávit ve společnosti zajímavých osobností, užít si fotbalové fandění a řady připravených atrakcí, jako je žákovský fotbalový turnaj, fotbal v zorbovacích koulích apod. Dále se děti vyřádí na skákacím hradu či skluzavce nebo trampolíně. Nebude chybět ani oblíbený klaun a jeho balonková show a také malování na obličej.

Návštěvníci se budou moci podrobně seznámit s činností Hasičského záchranného sboru Hl. města Prahy, Českého červeného kříže a Městské Policie. V areálu bude přistaven a zpřístupněn hasičský vůz CAS a také historický vůz dobrovolných hasičů s ukázkou použití techniky z 19. století včetně možnosti jejího vyzkoušení. Letiště Praha loni sklidilo velký potlesk za ukázku výcviku psů ostrahy letiště a i letos nás cvičení psi jistě svými dovednostmi ohromí.

Celá akce začíná ve 13hod a končí kolem 20 hod a vstupné na akci je dobrovolné.

Vrcholem dne je pak od 17 hod fotbalový zápas celebrit z Real TOP Praha vs. Nadační fond Šestý smysl. Tuto akci loni podpořili a v týmech nastoupili tyto významné osobnosti:

Jaromír Bosák, David Novotný, Jiří Babica, Milan Cais, Petr Vondráček, Ladislav Hampl, Leoš Noha, Jakub Štáfek, Vojta Záveský, Vladimír Bár, Jiří Panzner, Michal Máka, Daniel Pudil, Roman Bednář, Vojtěch Nouzák, Pavel Nečas, Alexandr Salák, Jakub Štefek a řada dalších…

Finanční prostředky z výtěžku budou použity na podporu 9letého Jakuba!  Kuba má diagnózu dětská mozková obrna se střední mentální retardací a je na invalidním vozíku. Z výtěžku bude Kubovi pořízen pobyt v rehabilitačním Centru Hájek, které se specializuje na rehabilitační léčbu metodou THERASUIT(intenzivní rehabilitace ve speciálním obleku)! Kubovi se po této rehabilitaci zlepší držení těla a přirozený pohyb nutný k jeho samostatnosti.

Jako součást letního dne a zejména pak propagace této akce se skupina Tata/Bojsznovu vrátí do Divadla v Celetné, aby zde odehráli již tradiční benefiční koncert. Již druhým rokem bude koncert pod patronátem Nadačního fondu Šestý smysl. Výtěžek ze vstupného získá v celé výši nadační fond a bude tedy součástí výtěžku letního dnu! Kapela se fanouškům jako obvykle na koncertech v Celetné představí v komornější, akustické podobě. Návštěvníky koncertu, jehož tradice sahá do roku 2009, tak čeká jedinečný zážitek plný nečekaných interakcí i typického humoru členů skupiny.

NEZAPOMEŇTE:

LETNÍ DEN 2016 plánujeme v areálu SK STŘEŠOVICE na 12.6.2016 od 13 hod!VSTUP DOBROVOLNÝ!

NF Šestý smysl můžete podpořit i zasláním SMS ve tvaru: „DMS SESTYSMYSL“ na číslo 87 777 (Cena jedné DMS je 30 Kč, Nadační fond Šestý smysl obdrží 28,50 Kč.)

Bližší info o akci a činnosti Nadačního fondu Šestý smysl najdete na: www.nfsestysmysl.cz

Zdroje:
Inzerce