Dnes je středa 24. dubna 2024., Svátek má Jiří
Počasí dnes 6°C Slabý déšť

Krásky z Věcí Veřejných prý míří mezi řadové členy. Úlohu splnily

Krásky z Věcí Veřejných prý míří mezi řadové členy. Úlohu splnily
zdroj: Mediafax

Před volbami byly nejvýraznějšími tvářemi Věcí Veřejných vedle předsedy Radka Johna. Po volbách už ale o nich tolik slyšet není. Krásné ženy z předvolebního kalendáře VV podle politologa Rudolfa Kučery čeká ve straně už jen řadové členství, svou úlohu prý splnily.

Díky trojici mladých a krásných političek má strana Věci veřejné v současnosti asi nejkrásnější místopředsednictvo. „Pusťte kluky k vodě, volte naše holky," nechal se slyšet před volbami předseda Véček Radek John. A voliči to tak udělali. Po volbách ale obliba zmíněných dam mezi novináři klesá, jak ukázalo srovnání mediální sledovanosti společnosti Newton Media.



Andrýsová prý pomalu končí, ostatní budou následovat...

Asi nejméně výraznou osobou z dnes již legendárního kalendáře je poslankyně a místopředsedkyně strany Lenka Andrýsová. Ve srovnání se zbývajícími tvářemi z kalendáře se jí média takřka nevěnují, týdně v podstatě nepřekročí počet padesáti příspěvků, kde by se objevilo její jméno.

„Její úloha skončila po volbách, nebyla při vyjednávání o vládě, přestože je místopředsedkyní, není vůbec vidět. Ale není zdaleka poslední," řekl ParlamentnímListům.cz politolog Rudolf Kučera.

Celý článek na ParlamentniListy.cz