Dnes je úterý 23. dubna 2024., Svátek má Vojtěch
Počasí dnes 9°C Zataženo

Konference Véček skončila děsivým útokem na Ivana Langera

Konference Véček skončila děsivým útokem na Ivana Langera
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Lepší mediální konec ideové konference Věci veřejné chtít nemohly.

Nejprve si to v přímém přenosu České televize rozdal předseda Radek John s exministrem vnitra Ivanem Langerem, aby právě tento bývalý volební manažer ODS dostal největší sodu dne, a to od zcela neznámého Tomáše Jarolíma, nezávislého zastupitele ze severočeských Teplic.

V neděli zajímaly většinu novinářů pouze dvě věci - střet Jiřího Paroubka s Miroslavem Kalouskem v Partii na Primě a o hodinu později pak souboj Ivana Langera a Radka Johna v Otázkách Václava Moravce. Jestliže ParlamentníListy.cz označily duel televize Prima za nudný a podprůměrný, o souboji na veřejnoprávní ČT se totéž určitě říci nedá.

TELEVIZNÍ NEDĚLE:

"Po Praze se povídá, že jeden policejní útvar dostal podklady pro šetření jednoho pražského kmotra, a ten je měl druhý den na stole!" vypálil rozezlený John divákům coby jedno z pochybení úřadujícího šéfa policie Oldřicha Martinů. Ten v tu chvíli hostem nebyl, a tak si vzal jeho obhajobu na triko bývalý ministr vnitra za ODS Ivan Langer. Johna nešetřil. "Pane ministře, vy jste ministr vnitra, už nejste novinář a scénárista," řekl Langer posměšně a stejně tak i pokračoval.

Celý článek na ParlamentniListy.cz