Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 14°C Oblačno

Komunistobijec Štětina: Ano, byl jsem komunistou. Za Dubčeka

Komunistobijec Štětina: Ano, byl jsem komunistou. Za Dubčeka
zdroj: Mediafax

Senátor Jaromír Štětina se zapsal do povědomí českého národa jako tvrdý bojovník proti komunistům, v posledních 20 letech proti KSČM. Opakovaně inicioval zákaz nebo pozastavení činnosti Komunistické strany Čech a Moravy. Komunisté mu nemohou přijít na jméno.

Senátor Jaromír Štětina (naposledy zvolen za TOP 09) bojovník proti komunistům opakovaně inicioval zákaz nebo pozastavení činnosti KSČM. Komunisté mu nemohou přijít na jméno a poslanec, bývalý předseda KSČM Miroslav Grebeníček o něm říká, že jeho jméno se mu nechce ani vyslovit. Už proto, tvrdí, že Jaromír Štětina byl členem KSČ.

Ano, bylo to na VŠE

Jaromír Štětina se této informaci nebrání. "Členem komunistické strany jsem skutečně byl a to v době Pražského jara," směje se. Vstoupil do KSČ na fakultě, do základní organizace na Vysoké škole ekonomické.

„V podstatě to byla úžasná doba, protože jsme chtěli takové „strašné" věci, jako tržní hospodářství, a aby byl zrušen článek číslo 4 Ústavy Československé republiky (o vedoucí úloze komunistické strany)", říká senátor Štětina pro ParlamentníListy.cz.

Celý článek na ParlamentniListy.cz