Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes -2°C Slabý déšť

Komunisté ve při. Co jsi Ransdorfe dělal na tajemném uskupení Bilderberg

Komunisté ve při. Co jsi Ransdorfe dělal na tajemném uskupení Bilderberg
zdroj: Mediafax

Neobvyklý spor se rozhořel mezi dvěma komunisty. Jeden je bývalý europoslanec a druhý stále v Evropském parlamentu (EP) zasedá. Daniel Strož vyčítá Miloslavu Ransdorfovi, že pokud byl 10. a 11. června na setkání Bilderberg Group ve švýcarském Svatém Mořici, pak to měl napřed projednat se svými nadřízenými, neboť jde o velmi podivné uskupení.

Strož navíc tvrdí, že Ransdorf nepracuje v EU, jak by měl. „Ať si Strož zamete před svým prahem. V jednačce EP jsem jej vídával málo,“ vzkazuje pak svému "kamarádovi" Ransdorf.

Co se stalo mezi někdejšími kamarády Miloslavem Ransdorfem a Danielem Strožem, že to musí žehlit dokonce i Ústřední výbor komunistické strany? Oba dva si přes média totiž vyčítají to, že v Evropském parlamentu odváděli vágní práci. Zatímco dle mínění europoslance Miloslava Ransdorfa jeho někdejšího kolega do europarlamentu chodil málo, druhý pak spílá na Ransdorfovu lenost.

„Když byl pan Strož evropským poslancem, tak na jednání europarlamentu byl vídán velmi málo. Ani volební kampani v roce 2004 zase tolik času nevěnoval," sdělil ParlamentnímListům.cz Ransdorf.

„Myslím, si, že ta čtveřice europoslanců, která v Evropském parlamentu je za KSČM, nepracuje za zájmy České republiky tak, jak by měla," spílá komunistickým europoslancům zase Strož s vysvětlením, že zatímco Zuzana Roithová (do EP zvolena za KDU-ČSL) vykazuje ve Štrasburku naprosto fenomenální práci, tak naopak komunisté vypadají, jako by je přemáhala čím dál větší lenost.

Celý článek na ParlamentniListy.cz