Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 14°C Oblačno

Kolektivní nakupování dorazilo do České republiky

Kolektivní nakupování dorazilo do České republiky
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

V poslední době se na českém internetu doslova roztrhl pytel s novými weby zaměřenými na hromadné slevy neboli tzv. kolektivní nakupování. Ti, kteří se v internetových novinkách orientují, dobře ví, že kolektivní nakupování je dnes velmi populární způsob nákupu, při kterém můžete získat opravdu vysoké slevy na nejrůznější druhy zboží a služeb.

   V zahraničí funguje tento typ nákupu již několik let, do České republiky se trend hromadných slev dostal až v minulém roce. Opravdový boom však český trh zažívá teprve v posledních měsících a v současné době existuje již kolem 80 webových serverů kolektivního nakupování, mezi nejznámější patří např. – slevomat.cz, vykupto.cz, zapakatel.cz a cityhit.cz.

  Fanoušci trendu hromadného nakupování dobře vědí, že není jednoduché se ve všech denních nabídkách nejrůznějších slev na produkty a služby zorientovat, a proto začaly vznikat servery, jejichž cílem je shromažďovat všechny denní nabídky veškerých stránek hromadného nakupování na jedno místo. Díky těmto agregátorům kolektivních slev nemusí návštěvník prohlížet desítky slevových portálů, ale jít pouze na jeden server – tzv. slevový agregátor.

  Mezi nejznámější a nejnavštěvovanější agregátory patří Slevin.cz. Slevín přehledně zobrazuje nabídky denních slev všech portálů hromadného nakupování a poskytuje řady způsobů filtrování – podle měst, kategorií slev, výše ceny, slevy a dne přidání. Díky tomuto filtrování tedy návštěvník uvidí jen ty slevy, které jej zajímají, a nemusí ztrácet čas prohlížením nabídek, jež pro něj nejsou vhodné nebo zajímavé. Kromě této výhodné funkce Slevín nabízí i mobilní verzi, RSS feed a možnost přijímat přehled nejnovějších nabídek každý den na e-mail. Všem zájemcům doporučujeme aplikaci pro mobilní operační systémy Android s názvem Slevoid, rychlou a přehlednou aplikaci pro sledování hromadných slev.

  Pro ty, kteří nechtějí promarnit svůj čas prohlížením všech serverů hromadného nakupování, a přesto mají zájem o výhodné nabídky služeb a produktů, je Slevín velkou pomocí. Přehledně zobrazuje veškeré denní slevové senzace na jedné webové stránce, a vy tak okamžitě vidíte vše, co vás zajímá, před sebou. Neváhejte a navštivte Slevín.cz na webových stránkách, nebo se staňte fanoušky na Facebooku. Již Vám neuniknou žádné zajímavé slevy!

Více informací naleznete zde:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva