Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

John: Očekáváme, že ministr Kubice dostojí slibu a odstoupí ještě dnes

John: Očekáváme, že ministr Kubice dostojí slibu a odstoupí ještě dnes
zdroj: Mediafax

"Jsem rád, že se ukazuje druhá strana mince vykonstruované kauzy odvolaného Petra Lessyho." říká Radek John ve svém vystoupení k novému vývoji v kauze policejního prezidenta.

Jsem rád, že se ukazuje druhá strana mince vykonstruované kauzy odvolaného PP Petra Lessyho. Na základě dostupných informací, že pokus, nebojím se říci kmotrů, šíbrů a korupčníků selhává a v jejich komplotu se objevují fatální chyby a naprosto neuvěřitelné trhliny.

Dnes jsme svědky prvních kroků právního zástupce Petra Lessyho, který poslal stížnost proti obvinění GIBSu, kde jasně dokládá, že v inkriminovanou dobu, kdy měl spáchat policejní prezident údajný trestný čin, nebyl v Praze a měl dovolenou. Jeho žádost o dovolenou dokonce signoval samotný ministr Jan Kubice!!!! Ten samý člověk, který uvedl v pořadu Události komentáře, že v případě jakýchkoliv sebemenších pochybností ve věci odvolání policejního prezidenta podá okamžitou demisi!!!

Je to jasná ukázka toho, že lidé, kteří stojí v pozadí tohoto vykonstruovaného politického procesu, stáli na tak tenkém ledě, že jim na přípravu této habaďůry nezbylo tolik času, aby se vyvarovali dětinských chyb.