Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Skoro zataženo

Fio banka spustila novou kampaň a nabízí 30 % kreditu T-Mobile navíc

Fio banka spustila novou kampaň a nabízí 30 % kreditu T-Mobile navíc
zdroj: tisková zpráva

Česká Fio banka spustila novou reklamní kampaň s Jakubem Kohákem, která upozorňuje na nesmyslnost placení poplatků za běžné bankovní služby. Dále od května nabízí ve spolupráci s T-Mobile třicetiprocentní bonus na dobíjení kreditu prostřednictvím internetbankingu.

Základem kampaně české Fio banky je série televizních spotů, které tvoří samostatné příběhy spojené ústředními postavami. Tou hlavní je cizí bankéř Gigi v podání Jakuba Koháka, kterého provázejí dva věrní pomocníci - hubeňour Netto a tlouštík Brutto. Trojice s nadsázkou a humorem ukazuje život zahraničních bankéřů v Česku, kteří zde vybírají absurdní bankovní poplatky a díky tomu mohou posílat úžasné zisky ve formě dividend svým zahraničním vlastníkům.

Zároveň s běžným účtem bez poplatků pro všechny a bez podmínek nabízí Fio banka od května do konce července výhodný akční bonus pro klienty, kteří vlastní předplacené karty Twist od T-Mobile. Při dobíjení kreditu ve svém internetovém bankovnictví získají 30 % kreditu navíc na každé první dobití v měsíci.

Ušetřete s účtem bez poplatků a získejte 30 % kreditu navíc.