Dnes je pátek 26. dubna 2024., Svátek má Oto
Počasí dnes 12°C Polojasno

Do politiky nevstoupím, říká Moravec. Už tam jste, kontrují lidé

Do politiky nevstoupím, říká Moravec. Už tam jste, kontrují lidé
zdroj: tisková zpráva

Radost z překročení osmitisícové hranice příznivců na Facebooku zkazily Václavu Moravcovi komentáře, které ho osočovaly z toho, že až dosáhne ještě většího počtu příznivců, vstoupí do politiky. To on však odmítá.

Moderátora Otázek Václava Moravce na České televizi jedni oslavují a druzí zatracují. Je mu vyčítána náklonnost tu k jedné, tu k druhé politické straně. „Někdo mi nadává, že jsem s pravicí, pak zase jiný, že v diskuzích nadržuji levici," stěžoval si už dříve Moravec.

Nedávno jeho facebookový profil dosáhl osmi tisíc příznivců. Moravec za to poděkoval, ale ne všechny komentáře byly pozitivní. „Vašku, kdy vstoupíš do politiky až budeš mít 2miliony příznivců ? :). Krásný den Aleš :)" Zněl jeden z příspěvků.

Jeho autor se hned dožadoval odpovědi. „Vašek se už chová jako politik, vyhýbá se odpovědi ? :)," ptal se po chvilce autor.

Moderátor to rozhodně odmítl, jako už několikrát předtím. „Aleši, nechovám... Do světa politiky se nechystám. Je mi dobře ve světě novinařiny! A věřím, že i v tomto světě dosáhnu dvou milionů příznivců," odpověděl Moravec.

Celý článek na ParlamentniListy.cz