Dnes je středa 24. dubna 2024., Svátek má Jiří
Počasí dnes 6°C Slabý déšť

Dámské legíny - módní outfity na zimu 2021

Dámské legíny - módní outfity na zimu 2021
zdroj: Tisková zpráva

V současné době zaznamenáváme v módě stále odvážnější návrat do minulosti. Na přehlídkových molech nyní kralují oděvy, které nebyly tak dlouho spojovány s vysokou módou. Silné odkazy na 90. a 20. století rozzáří každodenní stylizace – vracejí se energické barvy, síla vzorů, výrazné kombinace a kontrasty, a to i ve strukturách látek a vrstvených pletenin. Na vlně těchto trendů se objevily módní dámské legíny - které už dávno opustily rámy sportovního oblečení. Radíme, jak je nosit, aby zapadly do trendů, které už byly před pár lety na přehlídkových molech největších módních domů a jak držet krok s klasikou. Nikdo totiž neřekl, že módu nelze spojovat s každodenním pohodlím!

Dámské legíny - outfity jako z přehlídkových výběhů

Elegantní outfity, ven i trochu ležérnější, s barevnými legínami byly k vidění na přehlídkách Richarda Quinna (podzim 2020) a Balenciagy (jaro / léto 2017). Barevné legíny byly kombinovány s jednobarevnými roláky a košilemi, např. v černé barvě. Jde o vyvážený přístup: kombinování množství vzorů tak, aby byly jediným výrazným prvkem šatu. Legíny samozřejmě můžete nosit i nadále – je to skvělý způsob, jak dodat své stylizace silný důraz a rozbít monotónnost.

 S čím kombinovat dámské legíny? Na zimu se vyplatí vsadit na těžké kožené boty ve vojenském stylu, které této sezóně kralují. Mohutná platforma, podlouhlý tvar a dokonce i ozdoby v podobě řemínků a přezek jsou nesporným hitem letošní sezóny. Pokud máte k dispozici kozačky (nebo je plánujete mít), můžete do setu klidně zařadit i vzorované legíny. Najdete je například v Ozonee, kde aktuálně pořídíte spoustu modelů za akční ceny. Zkontrolujte: https://ozonee.cz/cze_m_Zeny_Kalhoty_Leginy-6874.html

Barevné legíny a oversize cardigan, mohérový svetr nebo oversized sako jsou skvělou každodenní volbou! Dobře poslouží i mikinová mikina, která v nejmódnější verzi může sahat téměř ke kolenům. Upnuté legíny jsou kontrastem k objemnému topu a jejich barevná síla k jednotným úpletům. Je důležité vytvořit spojení, kde se nebudete cítit převlečeni! Existuje mnoho možností, najděte si svou oblíbenou a užijte si každodenní pohodlí!

Módní dámské legíny v zimních sestavách
Při doplňování zimního šatníku vás možná napadne, zda jsou legíny tou správnou volbou. Odpověď by měla být jasná již v této fázi, ale také navrhneme, s jakými typy svrchních oděvů je nejlépe kombinovat.

V současnosti jsou nejoblíbenější volbou péřové bundy nebo klasické kabáty. Dobrou zprávou je, že si s nimi legíny snadno upravíte! Pokud chcete obrovskou dávku barev, pokračujte a vyberte si další prvky sady, které si přizpůsobíte své náladě. Pro milovníce klasiky doporučujeme hladké legíny (černé, šedé, béžové nebo hnědé), které budou vypadat skvěle v kombinaci s velkoobjemovou péřovou bundou, vlněným kabátem nebo oblíbeným "medvídkem" a měkkými jako oblak sněhule . V takovém outfitu je lehký, hřejivý a zároveň nesmírně stylový!

Zdroje:
Inzerce