Dnes je pátek 26. dubna 2024., Svátek má Oto
Počasí dnes 12°C Polojasno

ČSSD vadilo, že se málo obléká. Ona se chce odhalit ještě víc

ČSSD vadilo, že se málo obléká. Ona se chce odhalit ještě víc
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Jak už ParlamentníListy.cz informovaly, mladé členky a příznivkyně KDU-ČSL by rády nafotily cudný kalendář na podporu vybraných kandidátů na členství ve vedení strany. Pro dobrou věc, tentokrát dokonce čistě charitativní, by se před objektiv postavila i mladá olomoucká členka ČSSD Ivona Fišerová. A s cudností by šetřila.

„Byla bych ochotná nafotit decentní a kvalitní akty na úrovni, po vzoru Playboye," svěřila se Fišerová ParlamentnímListům.cz. Očividně se tedy nezalekla kritiky, kterou jí po nedávné programové konferenci ČSSD v Olomouci adresovali někteří spolustraníci. Činovníci Lidového domu tenkrát nelibě nesli, že si na akci oblékla růžové minišaty. O způsobené kontroverzi již redakce informovala.

Půvabná blondýna, která vede olomouckou buňku Mladých sociálních demokratů a na sjezdu oranžové mládeže jí ke zvolení do funkce celostátní předsedkyně chybělo jen 15 hlasů, by nafocením kalendáře aktů ráda pomohla zdravotně postiženým. „Například ceny za potřeby pro nevidomé a slabozraké jdou do tisíců. Potřebují například i speciální počítače. Mé heslo je: Pokud mohu pomoci, je to moje povinnost," sdělila s tím, že by ráda zaangažovala do focení i své kolegy z MSD Olomouc.

Celý článek na ParlamentniListy.cz