Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Oblačno

Chcete si půjčit, ale jste v registru dlužníků? Zjistěte si, jaké půjčky hledat

Chcete si půjčit, ale jste v registru dlužníků? Zjistěte si, jaké půjčky hledat
zdroj: tisková zpráva

Pokud se objeví problémy s nedostatkem financí, bývá to většinou tak, že se po čase přidávají i další a výsledkem může být i moment, kdy další půjčku prostě nedostanete, protože jste vedeni v registru dlužníků. Co dělat v takovém případě?

Naštěstí tady existuje řešení, díky kterému si můžete zlepšit svou finanční situaci a využít některou nebankovní půjčku. V článku najdete rady a tipy, jak jednoduše získat úvěr i při záznamu v registrech.

Vyberte si nejlepší nabídku

Když jste v složité situaci, že dlužíte peníze na několika místech, je velmi důležité vybírat takové finanční produkty, kde přeplatíte minimum. Snažte se tedy volit nabídky s nízkými úrokovými sazbami. Pozornost věnujte i případným poplatkům, které mohou cenu za půjčku poměrně výrazně zvýšit. Do hledání výhodné nabídky se můžete pustit buď procházením různých nabídek a jejich jednotlivým porovnáváním, nebo využijte srovnávací portály, kde rovnou vidíte čísla, co vás zajímají.

Půjčka bez registru

V případě, že si potřebujete půjčit peníze, ale máte záznam v některém z registru dlužníků, musíte zvolit půjčky od poskytovatelů, kteří tyto konkrétní seznamy neprověřují. U půjčky bez registru od CoolCredit se neprověřuje Centrální registr dlužníků, NRKI, BRKI ani SOLUS. Ovšem prohlíží se registr exekucí a insolvencí. Podobně to mají i někteří jiní poskytovatelé. V případě záznamu v registru by totiž jedním z hlavních kritérií pro výběr půjčky mělo být právě to, zda daná společnost přihlíží k této skutečnosti při schvalování žádostí.

Kromě půjček bez registru existují i varianty úvěrů bez doložení příjmů a podobně. Specifickými produkty jsou také například úvěry pro podnikatele či pro rodiče na mateřské dovolené a další. U takových půjček to vždy bývá uvedeno.

Rychlé a pohodlné sjednání úvěru

Na příkladu rychlé půjčky bez registru od Cool Credit si ukážeme, jak celý proces schvalování a následného získání peněz může proběhnout velmi rychle a efektivně. Po zaslání potřebných údajů trvá odsouhlasení žádosti během pracovního dne v řádu několika málo minut. Následný převod peněz probíhá také velmi rychle, ale hraje zde roli i faktor rychlosti připisování plateb u vaší banky. Tímto způsobem si můžete půjčit až 20 000 korun bez dlouhého čekání a starostí.

Zjistěte si něco o poskytovateli

V rámci zodpovědného půjčování se kromě důkladného propočítání všech nákladů a ujištění se, že zvládnete včas splácet, seznamte i s poskytovatelem. Zjistěte si pár informací a důkladně si pročtěte podmínky k nabízené půjčce. Uvidíte, že nejde o nic složitého, a budete přesně vědět, co je vaší povinností a na co si dát pozor, což vám může ušetřit mnoho nepříjemných starostí.

Zdroje:
Inzerce