Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 8°C Slabý déšť

Chcete se podívat dovnitř? Kupte si vibrátor se zabudovanou kamerou

Chcete se podívat dovnitř? Kupte si vibrátor se zabudovanou kamerou
Ilustrační snímek | zdroj: ThinkStock

Na trhu s erotickými hračkami se objevila další specialitka. Jejími výrobci jsou – jak jinak – Asiaté. Společnost Svakom, která sídlí v Číně, vyrobila vibrátor se zabudovanou kamerou a světlem. Otázka ovšem je, koho vlastně budou zajímat hloubkové anatomické průzkumy. 

Kde jsou ty časy, kdy stačilo ukázat kotníček nebo lýtko, aby to muže dokonale vykolejilo. Dnes se drsnější pohlaví nerozslintá pomalu ani nad větším výstřihem. Jeden by si řekl, že víc desakralizovat nahotu už snad ani nejde. Čínský Svakom se ale rozhodl posunout hranici ještě dál, nebo spíš dovnitř, chcete-li.

S vibrátorem s nahrávací funkcí si teď můžete prohlédnout, jak vypadáte zevnitř a ukázat to i partnerovi. Ten bude určitě štěstím bez sebe.

Hračka s přiléhavým názvem Gaga má dálkové ovládání přes mobilní aplikaci. Dá se dobíjet, takže se vám nikdy nestane, že budete muset běhat po večerkách a shánět baterky. A má také USB port, takže své vaginální best-of můžete okamžitě nahrát do počítače. No nekupte to!

Nevíme jak vy, ale my si myslíme, že některé věci by měly zůstat skryté. Úplně zbytečná ale práce Svakomu možná přece jen nebyla. Vibrátor s kamerou by mohli ocenit jako studijní pomůcku medici a možná také patologové při soudních pitvách. 

zdroj: YouTube

Zdroje:
The Daily Dot