Dnes je čtvrtek 18. dubna 2024., Svátek má Valérie
Počasí dnes 8°C Dešťové přeháňky

Česká národní hra: Vsaďte si, kde má Rath další miliony!

Česká národní hra: Vsaďte si, kde má Rath další miliony!
zdroj: Profimedia

Ani jednu sázku na Rathovu kauzu nepřijala za páteční odpoledne sázková kancelář v centru Litoměřic, kde lze sázenku vyplnit pouhé dvě minuty jízdy od vazební věznice. Sázkové kanceláře, které mají vězněného poslance dokonce za humny, na nápadu asi příliš nevydělají.

Klienti kanceláří Fortuna mohou do 19. května večer tipovat, kolik milionů se najde v domě a kanceláři Davida Ratha nebo zda se další miliony najdou v krabici od bot, televize, pračky, whisky nebo v IKEA krabici od sušenek.

Pobavení. Jinak nic

„Sázející se o tento typ kurzových sázek moc nezajímají. Dnes jsem nepřijala ještě ani jednu. Spíše se začnou smát, když to zjistí,“ sdělila po poledni Parlamentnímlistům.cz pracovnice místní sázkové kanceláře. Podobně jsou na tom i v blízké Roudnici nad Labem a v dalších pobočkách.

Nápad vytěžit z mediální kauzy vyšší návštěvnost je tak v regionu, kde známý politik obývá celu, podle mapování v tamních sázkových kancelářích spíše velkým „píárkem“ pro samotnou Fortunu. „O těchto sázkách na Ratha vím, ale osobně by mě to ani nenapadlo využít,“ říká Litoměřičan Pavel Mládek. Pouhý úšklebek je reakcí pana Lukáše, který zrovna vypisuje sázenku v litoměřické kanceláři. „Je to tak možná na pobavení, ale mě to vůbec nezajímá. Jinak sázím pravidelně, občas si tak něco přivydělám, ale Ratha ignoruji,“ dodal.