Dnes je čtvrtek 9. května 2024., Svátek má Ctibor
Počasí dnes 6°C Polojasno

Bazénová plachta zajistí rychlou přípravu letní koupací sezony

Bazénová plachta zajistí rychlou přípravu letní koupací sezony
zdroj: Tisková zpráva

Milujete chvíle, které strávíte sluněním na lehátku? Užíváte si ve vodě skvělou relaxaci? Potom ale nesmíte zapomínat, že domácí bazény nejsou jen zábavou na celé léto. Musíte je nejprve řádně připravit, abyste si v nich užili společně s dětmi. Nic nepodcenit, pečlivě uklidit, vyluxovat, použít kvalitní chemii, vypustit vodu a zase ji napustit. A co když může být léta zavedený postup tentokrát odlišný? Stačí použít kvalitní plachtu, která ochrání bazén před zimním mrazem a uspoříte výdaje za vodu. A to je jen začátek, protože s tímto důmyslným pomocníkem ušetříte velkou porci ze svého volného času. Proč o něm tedy nepřemýšlet nahlas?

Vydrží vám doma až patnáct let

Není to řešení jen na jednu zimu. Těch zim totiž může být klidně až patnáct, v závislosti na vybraných materiálech. Stačí jen minimální údržba, díky lakované úpravě bude plachta elegánem pro celou vaši zahradu. Kvalitní zakrytí bazénu od firmy Jabor, která je nositelem certifikace CZECH MADE, zaručuje také naprostou bezpečnost. Kočka, dítě nebo dospělý člověk, všichni se snadno udrží. Syn, kterému se zatoulal míč při hraní, se tak nepropadne do vody. Jaké jsou další argumenty pro její pořízení?

  • Kvalitní UV ochrana. Je tak zajištěno, že voda po zakrytí plachtou nebude nikdy zelenat.
  • Snadná montáž i demontáž, ke které dostanete návod (nebo si pozvete napoprvé odborníky).
  • Řešení přesně na míru. Plachta sedí na bazén naprosto přesně, nevadí ani atypická varianta.

Vyberte si ze tří různých variant

Jde nejen o rozpočet, ale také o to, co od plachty požadujete. Právě proto jsou připraveny tři odlišné varianty, jejichž jména vypovídají za vše – Basic, Ekonomik a Top. Zatímco v prvním případě je plachta vhodná spíše pro menší bazény s podloženými kroužky, zbylé dvě varianty pro velké bazény jsou kompletně založené – zesílené, odpovídá tomu samozřejmě i cenová hladina. Zvolte si proto řešení, které vyhovuje vám i vaší zahradě. Při výběru nemusíte spěchat, nabízí se také využití odborného poradenství, jehož cílem je maximální spokojenost klientů.

Barva vám musí vyhovovat

Zvolit si lze také barvu, protože záleží i na zdánlivých detailech. Pokud si zvolíte odstín, jenž by se nehodil na vaši zahradu, nebudete z toho pak mít žádnou radost. Proto je dobře, když se nad touto otázkou zamyslíte už dopředu. Firma Jabor se specializuje také na plachty pro altány nebo pergoly, věnuje se také sortimentu stínících plachet. Může se tedy stát partnerem zahrádkářů nebo také zemědělských družstev. Mimochodem, k plachtě na bazén dostanete speciální vak, do kterého ji můžete uložit během letních měsíců a počítá se také s drobnými opravami, náhradní díly jsou k dispozici. V případě větších komplikací je připraven servis, který se vám bude brzy věnovat.

kvalitni_plachty_480x480 zdroj: Tisková zpráva

A co plachta pro zakrytí pergoly?

Dalším produktem z dílny této firmy jsou plachty na pergoly, které mají vysokou trvanlivost a snadno se přizpůsobí velikosti vašeho tradičního letního posezení. Vybírat si můžete z několika různých modelů, které nesou tradiční mužská jména. Franta, Standa nebo Pepa jsou oblíbenými variantami plachet, které se jednoduše instalují a nabídnou i zateplení prostoru během podzimních a zimních měsíců. Rozdíl až dvacet stupňů Celsia mezi vnitřní a venkovní teplotou je výborná vizitka. Odolají i větším mrazům a nevadí jim ani jiná zátěž. Potřebujete mít pod pergolou zahradní nábytek nebo vybavení na zahradu? Uskladnění těchto věcí bude s dobrou plachtou jednodušší, o izolaci před rozmary počasí je totiž opravdu postaráno.

Zdroje:
Inzerce