Dnes je pátek 3. května 2024., Svátek má Alexej
Počasí dnes 11°C Občasný déšť

Astrolog Messany dává současné vládě půl roku. A potom...

Astrolog Messany dává současné vládě půl roku. A potom...
Petr Messany | zdroj: Parlamentnilisty.cz

REVUE Astrolog Petr Messany dokázal odhadnout i politické události vypadající zcela nepravděpodobně. Nyní vyjevil pro ParlamentníListy.cz politickou prognózu příštího roku. Podle něj bude rok 2013 v politice zlomový. V jeho polovině prý dojde ke konci současného společenského konsensu a odchodu značné části politické reprezentace.

Astrolog Petr Messany dokázal pro ParlamentníListy.cz předpovědět i nepředpokládané zvraty naší pestré politické situace. V červnu 2011 by nikoho nenapadlo, že Víta Bártu, který právě ustál „vzpouru“ bestie Kristýny Kočí, za rok úspěšně podrazí Karolína Peake. A přece Messany tehdy pro ParlamentníListy.cz věštil budoucnost superguru Věcí veřejných takto:

„Podle horoskopu, který této straně vychází pro nejbližší období, je však pro véčkaře nebezpečím i jejich nová předsedkyně poslaneckého klubu Karolína Peake. Hvězdy na ní ukazují jako na možnou nebezpečnou figuru véčkařů. Pokud je můj výklad správný, mohla by být osobou, která je schopná kvůli cíli jít takzvaně přes mrtvoly. A v tom spočívá to nebezpečí,“ varoval tehdy Víta Bártu astrolog, který v minulosti pracoval pro řadu politiků.

Zdroje: