Dnes je čtvrtek 9. května 2024., Svátek má Ctibor
Počasí dnes 17°C Polojasno

Aktuální nabídka trendy tenisek: Jaké si pořídit?

Aktuální nabídka trendy tenisek: Jaké si pořídit?
zdroj: Tisková zpráva

Tenisky jsou nejenom pohodlnou obuví vhodnou pro každodenní nošení, ale také známým pojmem ve světě módy. Výběr správných tenisek však někdy může být složitým úkolem. Poradíme vám, jak vybrat takové, které budou nejen komfortní, ale také stylové. Zároveň by ale měly zvládnout plnit všechny vaše potřeby. Co tedy letos obout?

Jaké tenisky jsou letos IN?

Chcete držet krok s aktuální trendy a dopřát si stylové a pohodlné botky, které budete milovat? Víme, které to jsou. Zatímco by měly bezesporu splňovat funkční stránku věci, určitě by se vám měly i líbit. Proto se nebojte vybírat podle vašich oblíbených barev a vzorů takové, které se vám budou snadno kombinovat s dalšími prvky vašich outfitů.

 Chunky Sneakers
Chunky tenisky zůstávají stále v popředí módní scény. Tyto robustní boty s masivními podrážkami a výrazným designem jsou znovu na vrcholu popularity. Vybírejte mezi různými značkami a styly, ale pamatujte si, že čím větší a výraznější jsou, tím lépe. Ideální je nosit takové tenisky k jednoduchým outfitům – tak, aby vynikla jejich podstata a zároveň se nepřebíjely o pozornost s dalšími kousky.

Retro Vibe
Nostalgický styl se stále drží na žebříčku trendů a retro tenisky jsou stále oblíbenou možností, jak zavzpomínat na doby dávno minulé. Porozhlédněte se po modelech, které připomínají éru 80. a 90. let. Klíčovými prvky mohou být výrazná loga, syté barvy a výrazné detaily.

Barevná extravagance
Jednobarevné tenisky jsou pořád aktuálním trendem. V kurzu jsou ale i tenisky v odvážných a výrazných barvách. Hrajte si s kombinacemi a buďte odvážní. Barevné tenisky mohou být skvělým způsobem, jak dodat vašemu outfitu na dravosti.

Minimalismus
I přes všechny výrazné trendy má minimalistický styl mezi trendy stále své nezastupitelné místo! Jednoduché a čisté tenisky jsou vždy vkusnou volbou. Vyberte si kvalitní kožené nebo jednobarevné tenisky, které se hodí zkrátka vždy ke všemu.

Plátěné tenisky
Plátěné tenisky jsou stále populární volbou. Zamilujete si je pro jejich lehkost a jednoduchý design i vy? Právě tyhle botky jsou skvělým doplňkem k letním outfitům a nabízejí širokou škálu barevných možností.

High fashion
Pokud jste příznivci high fashion, tenisky můžete vybírat z dílen větších a luxusních módních značek. Tyto tenisky kombinují výjimečný design a prvotřídní materiály. Investice do nich je sice vysoká, ale často se vrátí v podobě jejich dlouhé trvanlivosti.

Kde shánět trendy tenisky?

Pokud je vaším cílem vybrat pohodlné, kvalitní a trendy tenisky, navštivte internetový obchod PRM, kde právě na takové kousky narazíte. Nepřeberné množství značek, barev i střihů bot čeká v obchodě právě na vás. Vyhrají to tenisky v podzimních barvách, nebo nesmrtelné černé či bílé kecky? Vsadíte na klasiku, nebo bude vaší volbou číslo jedna extravagance a barvy?

Zdroje:
Inzerce