Dnes je pátek 26. dubna 2024., Svátek má Oto
Počasí dnes 12°C Polojasno

Paroubek se nudí a Dimun je nemocný, zuří Haškův muž. A dává žaloby

Paroubek se nudí a Dimun je nemocný, zuří Haškův muž. A dává žaloby
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Mílovými kroky se blíží volba předsedy ČSSD a je to znát i na dění v Ústeckém kraji. V temných barvách byl vykreslen např. spolupracovník Michala Haška Roman Houska z chomutovské ČSSD.

Sám Houska, který nešel pro ostrou odpověď daleko, za tím vidí ruku bývalého PR manažera ČSSD Petra Dimuna, který údajně straní Bohuslavu Sobotkovi.

Na webu VašeVěc.cz, který prezentuje mimo jiné úvahy a názory poslance Jiřího Paroubka (ČSSD), se před pár dny objevil článek, ve kterém redakce nemilosrdně tepe Romana Housku, člena chomutovské ČSSD a spojence jednoho z kandidátů na křeslo předsedy sociální demokracie Michala Haška. Redakce do textu poskládala výroky z jiných médií, které se Housky dotýkají a dala si záležet na tom, aby byl pan Houska vykreslen v těch nejhorších barvách.

Inkriminovaný text z webu VašeVěc.cz ZDE

Přejel nohu strážníkovi?

Redakce Paroubkova webu připomíná např. kauzu z roku 2003, kdy byl Houska obviněn z toho, že najížděl autem na strážníka, dokonce mu měl přejet nohu. Výčet Houskových špatností tím ovšem nekončí. V roce 2007 měl Houska údajně požadovat úplatek ve výši 250 tisíc korun, za což měl podnikateli zajistit vítězství v konkurzu. V neposlední řadě má člen okresního výkonného výboru ČSSD v Chomutově dlužit 14 milionů korun dnes již neexistující České konsolidační agentuře.

Celý článek na parlamentnilisty.cz