Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Oblačno

Zvrácené! Pedofil zneužil holčičku (†1), pak ji chtěl "oživit"

Zvrácené! Pedofil zneužil holčičku (†1), pak ji chtěl "oživit"
Barry McCarney | zdroj: dailymail.co.uk

VIDEO. Desetitýdenní proces s pravděpodobně nejhorším irským pedofilním vrahem je u konce. Barry McCarney (33) znásilnil a umučil pouze 15-měsíční dítě své přítelkyně a v náručí ho přinesl do nemocnice. Podle záběrů z bezpečnostní kamery se však tvářil jako starostlivý otec, píše Daily Mail.

Perverzní muž ze Severního Irska se seznámil s matkou děvčátka Raechel Martinová pouze tři měsíce před tím, než dítě zabil. Podle soudu malou Millie v prosinci 2009 nejprve znásilnil a potom jí způsobil takové zranění, že jim podlehla. Měla polámaných 21 žeber, pohmožděniny v oblasti genitálií, protrženou žaludeční stěnu a proraženou lebku. Zemřela na krvácení do mozku.

Lékaři označili útok na děvčátko za sadistický, ačkoli na záběrech z nemocnice dává pedofil holčičce umělé dýchání a vypadá, že mu na jeho životě velmi záleží. U soudu se McCarney snažil hodit vinu na matku, ale to mu neprošlo. Soudce mu navrhl doživotní trest, který by měl být potvrzen začátkem ledna.

Zdrcená Raechel u soudu plakala a ze ztráty své dcerky se stále nedokáže vzpamatovat. Soudce Neil Anderson podle deníku Daily Mail vraždu označil za "nejhorší případ násilí na dětech, které si Irsko pamatuje".

Zdroje:
dailymail.co.uk