Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes -2°C Slabý déšť

Všichni se brzy dozví, co je Kubice zač. Díky Paroubkovi

Všichni se brzy dozví, co je Kubice zač. Díky Paroubkovi
zdroj: Mediafax

ROZHOVOR Exšéf sociálních demokratů Jiří Paroubek se dal vedle své politcké kariéry také na dráhu spisovatele. Píše v poslední době totiž jednu knihu za druhou. Velkou dávku kotroverze může asi přinést kniha Česká Watergate, aneb Kubiceho zpráva po pěti letech, jež má vyjít na podzim.

Povídali jsme si však samozřejmě i o reformách, protestech odborů, či jeho údajném přestupu do jiné strany.

V bulváru se nedávno objevila informace o tom, že se chystáte pořídit lovecký zámeček na severu Čech - je to pravda? Pokud ano, v jaké fází tento váš plán nyní je, přeci jen, začíná doba dovolených - nechystáte se tam strávit léto?

Kamarádi se tam byli minulý týden podívat, vypadá to tam pěkně, avšak vyžaduje to rozsáhlé investice...Je to však ale od samého začátku výmysl bulváru. Neberu to proto nijak vážně.
V čase blížícího se léta a okurkové sezóny se témata na psaní holt špatně hledají.

Viděli jsme se před pár týdny na protestním mítinku odborářů na Palackého náměstí v den stávky v dopravě. Myslíte si, že další plánované akce odborů pomohou reformy, s nimiž kalkuluje současná vláda, zbrzdit? Lidé sice nadávají a jsou znechucení, pokud se po nich vyžaduje nějaká vlastní akce, nakonec se ale drží zpátky.

Celý článek na ParlamentniListy.cz