Dnes je pátek 26. dubna 2024., Svátek má Oto
Počasí dnes 12°C Polojasno

VIDEO: Mladík chladnokrevně zastřelil policistu za bílého dne!

VIDEO: Mladík chladnokrevně zastřelil policistu za bílého dne!
Vražda muže zákona, Honduras | zdroj: YouTube.com

Čtyřicetiletému dopravnímu policistovi se stalo osudným řešení obyčejného dopravního přestupku. Kamery zachytily, jak ho dva mladíci chladnokrevně zastřelili v centru hlavního města Hondurasu. Případ šokoval veřejnost, která žádá přísné tresty pro viníky.

K incidentu došlo ještě 7. srpna na Central Boulevard ve městě Tegucigalpa. Dopravní policista Joaquin pomáhá přejít přes ulici starší paní, když si všimne, že dva mladí muži sedí na motorce a čekají, dokud jim na semaforu naběhne zelená.

zdroj: youtube.com

Smrt kvůli obyčejnému přestupku

V Hondurasu přitom platí zákon, že na motocyklu může být pouze jedna osoba. Strážník proto obou mužů snažil upozornit, že porušují zákon. Šokující však bylo to, co následovalo potom. Jeden z mužů totiž vytáhl pistoli a na muže zákona vystřelil. Jelikož první náboj minul cíl, následovala bitva, při níž se Joaquin snažil útočníka zpacifikovat. Druhý muž se pokoušel nejdříve sebrat zbraň policistovi, když se mu to ale nepodařilo, podal mu ji jeho parťák, který zápasil s policistou.

Jednoho z pachatelů zastřelili

Bezvládné tělo muže zákona zůstalo ležet na jedné z nejfrekventovanějších ulic ve městě. Pachatelé z místa činu utekli, policistům se jich ale podařilo zadržet na nedaleké ulici. Při přestřelce byl jeden z nich, González Aguilera, zasažen a zraněním později podlehl v nemocnici. Druhý muž, Jose Bautista, je ve vazbě.

Zdroje:
Redakce, dailymail.co.uk