Dnes je pátek 26. dubna 2024., Svátek má Oto
Počasí dnes 12°C Polojasno

Světový portál slev MyDeals.cz se představuje čtenářům Tiscali.cz

Světový portál slev MyDeals.cz se představuje čtenářům Tiscali.cz
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Komerční sdělení:Fenomén slevových serverů zasáhl Českou republiku jako bouře, která nabírá na síle každým dnem. Možnost nakupovat služby a zboží za neuvěřitelně nízké ceny láká stále více uživatelů internetu a společně se zvyšujícím se zájmem stoupají také nároky na kvalitu a rozsah poskytovaných služeb.

Velkou výhodu mají v tomto ohledu uživatelé portálu MyDeals.cz, který je součástí celosvětové sítě Rebate Networks. Díky spolupráci s více než třiceti pobočkami z celého světa mohou MyDeals.cz nabídnout slevy, které na jiných českých webech nenajdete. Významným mediálním partnerem MyDeals.cz se nyní stala společnost Tiscali Media, a.s., která představí unikátní služby MyDeals.cz čtenářům a uživatelům svých webů.

Mydeals.cz poskytuje od léta 2010 přístup k exkluzivním denním nabídkám nejlepších míst, kde se dobře a výhodně najíte, zacvičíte si, nakoupíte, zažijete dobrodružství nebo relaxaci. Na Mydeals.cz  najdete 50-90% slevy na lázně, restaurace a butiky. Každý den představuje MyDeals.cz jednu novou nabídku od jednoho z místních podniků. Od sladkých pamlsků, jógy a pilates po nejlepší restaurace a obchody ve městě. A výběr z měst je skutečně bohatý - vedle nabídek pro Prahu se Mydeals.cz soustředí i na lokální nabídky pro Brno a Hradec Králové. V nejbližší době plánuje otevřít i další města.

Soutěž o Apple Iphone zdroj: tisková zpráva

Jak už bylo řečeno, MyDeals.cz je součástí celosvětové sítě Rebate Networks. Do tohoto unikátního společenství spadá více než 30 webů v různých zemích světa včetně Německa, Velké Británie, Finska,  Japonska, Číny nebo Indonésie. Díky této spolupráci začne MyDeals.cz nabízet v nejbližší době unikátní cestovatelské nabídky po celé Evropě, díky kterým si budou moci užít zlevněnou dovolenou tisíce Čechů. První vlaštovka v oblasti spolupráce se zahraničními partnery má ale charitativní charakter - na MyDeals.cz právě nyní běží speciální výzva na pomoc Japonsku postiženému ničivým zemětřesením a vlnou tsunami. Tato výzva vznikla v rámci programu japonské sesterské společnosti Piku.jp.

O dalších unikátních nabídkách portálu MyDeals.cz vás budeme informovat v nejbližší době.

Více informací naleznete na:

  Obrázek zdroj: tisková zpráva