Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Šokující skutečnosti ze života kanibala Čurka: Bodl spolužáka

Šokující skutečnosti ze života kanibala Čurka: Bodl spolužáka
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Spolužáci z výběrové třídy si vzpomněli nejen na podivnou zálibu ´kanibala´ Mateje Čurka, ale i na šokující příhodu, píše slovenský deník Nový Čas.

Podle policie měl Matej Čurko zvrácené kanibalské choutky, na svém kontě možná až třináct obětí a žil dvojí život pánů Jekylla a Hydea. Pokud by se tato tvrzení dokázala, dostal by se určitě v žebříčku sériových vrahů bývalého Československa na přední místo.

Jaký byl Matej Čurko ve vzpomínkách spolužáků ze školy, kde chodil do matematické třídy pro nadané děti?

Většinu z těch, které se Novému Času podařilo vypátrat, ani nenapadlo, že Matej, podezřelý z hrozného zločinu, by mohl být právě jejich nenápadný spolužák.

Jiní si ale vzpomněli i na dvě nedávno zapomenuté události. Jako dvanáctiletý se prý Čurko rozhodl protestovat proti okupaci Československa vojsky Varšavské smlouvy a o dva roky později zaútočil na svého kamaráda, informuje Nový Čas.

"Jednoho dne Matej nepřišel do školy. Mysleli jsme si, že je nemocný. Když do třídy přišli policisté s ředitelem a ptali se na něj, byli jsme překvapeni. Později jsme se dozvěděli, že píchnul kamaráda a utekl. Našli ho až po týdnu," prozradil Novému Času jeden z jeho spolužáků.

Další události byly tak utajené, že po nich nezůstala téměř žádná stopa. Podrobnosti zjišťujeme.