Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Rath je ve formě: Kalousek to pěkně schytal

Rath je ve formě: Kalousek to pěkně schytal
zdroj: tisková zpráva

Pomyslnou štafetu nejaktivnějších pisatelů z řad sociálních demokratů pomalu, ale jistě přebírá středočeský hejtman David Rath. Ten v krátké době vydal dva velmi dlouhé texty, v nichž shodně hodnotí stav České republiky.

V pondělí 13. září publikoval stínový ministr zdravotnictví a Středočeský hejtman David Rath svou analýzu "Je chudoba ten správný lék?" Text se vešel do necelých šesti set slov a čtyř tisíc znaků. O čtyři dny později následoval druhý rozbor. Stylisticky vzato, poměrně shodný. Šest set sedmdesát slov, necelé čtyři tisíce znaků. Hlavní téma? Stav země a její zadluženost.

Kde vzít peníze a nekrást? ptá se Rath hned v nadpisu svého rozsáhlého materiálu, který jako obvykle vyvolal několik desítek zvednutých palců a reakcí. A stejně jako u prvního článku, ani zde ParlamentníListy.cz nenašly jediný negativní komentář.

"Doktor David Rath vynikajícím způsobem komentuje činnost (ne)premiérovy Kalouskovy vlády. Kde jsou dneska Rathovi "přátelé", kteří o něm prohlašovali, že neumí věcně argumentovat?" napsal jeden z jeho fanoušků.

Celý článek na ParlamentniListy.cz