Dnes je pondělí 6. května 2024., Svátek má Radoslav
Počasí dnes 10°C Oblačno

Poznal Rockefellera, chce systém fungování bez peněz. Blíží se prý doba zlomu, říká

Poznal Rockefellera, chce systém fungování bez peněz. Blíží se prý doba zlomu, říká
Libor Malý | zdroj: Parlamentnilisty.cz

ROZHOVOR Libor Malý říká, že se prý blíží doba, kdy žádný politik před druhými nic neutají, protože budou moci nahlédnout do jeho myšlenek. I proto všem radí, ať si dají své věci do pořádku, aby byli připravení na to, až to přijde. O Davidu Rockefellerovi, s kterým se osobně setkal, zase říká, že to je jeden z největších filantropů na světě. Pokud by se prý všichni chovali stejně jako zástupci tohoto rodu, byl by svět mnohem lepším místem pro život.

Jak daleko je Váš systém, který by mohl nahradit svět financí a peněz - takzvaný laicky řečený výměnný obchod služeb? S jakými se setkáváte odezvami?

Náš systém se jménem hearth.net bude pro veřejnost spuštěn symbolicky 21.12.2012. Takže pokud by snad měl skončit ten svět starý, tak ať současně vznikne základ toho světa nového. Odezvy jsou více než pozitivní, jinak z pohledu vývoje produktu dostáváme od testovacích uživatelů spoustu zpětné vazby tak, abychom opravdu mohli deklarovaný termín stihnout. (Co obnáší zmiňovaný projekt? Pozn. red. č1).

Zdroje: