Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Paroubek: Někdo asi hodně pije. Z ČSSD neodcházím

Paroubek: Někdo asi hodně pije. Z ČSSD neodcházím
zdroj: tisková zpráva

Jiří Paroubek prý mění stranu. V říjnu jde do ČSNS 2005, sdělil ve středu jeho dlouholetý spolupracovník a místopředseda národních socialistů Jiří Vyvadil. Paroubek to ale vzápětí opět odmítl.

O přestupu exšéfa ČSSD se spekuluje už dlouho, ale Paroubek zatím všechna podobná tvrzení odmítal. ParlamentnímListům.cz odmítl ve středu i toto.

Přitom se zatím zdálo, že jde o informaci v této oblasti nejdůvěryhodnější. Místopředseda České strany národně socialistické Jiří Vyvadil totiž jednomu čtenáři ParlamentníchListů.cz potvrdil spekulace o přestupu expředsedy ČSSD Jiřího Paroubka do ČSNS. Prý by se tak mělo stát v říjnu tohoto roku.

A tak možná došlo k chybě v komunikaci mezi oběma muži, nebo šlo o jednu z mnoha mystifikací, jež současnou politiku provází skoro na každém kroku. Na dotaz ParlamentníchListů.cz totiž Jiří Paroubek vzhledem k jednání ve sněmovně nereagoval. Avšak prostřednictvím mluvčího Ondřeje Macury vzkázal, že informace není pravdivá. "Myslím, že asi někdo hodně pije," reprodukoval ParlamentnímListům.cz celý vzkaz Macura. Koho konkrétně Paroubek podezírá z vyšší míry popíjení alkoholu, neupřesnil.

Celý článek na ParlamentniListy.cz