Dnes je středa 24. dubna 2024., Svátek má Jiří
Počasí dnes 3°C Slabý déšť

Osm stran o jednom ministrovi. Začíná hon na Johna?

Osm stran o jednom ministrovi. Začíná hon na Johna?
zdroj: Mediafax

Fascinací předními politiky Věcí veřejných trpí už od květnových voleb týdeník Reflex. Tentokrát věnoval jejich předsedovi Johnovi uvnitř čísla osm stran a titulní navrch. Navíc dvě strany komixu. Neobvyklé, kroutí hlavou mediální odborník Böhm.

Životní příběh ministra Radka Johna připomíná už třicet let komunistický propagandistický film - vše se dařilo, vše šlo snadno. Teď přichází pád, píše týdeník Reflex a věnuje šéfovi vnitra vedle titulní i osm stran uvnitř nejnovějšího čísla. „To je neobvyklé, očekával bych tak čtyři strany," poznamenává Tomáš Böhm, bývalý generální ředitel společnosti Ringier ČR, která Reflex vydává, ke skutečnosti, že desetina časopisu patří životnímu příběhu jediného člověka.

„Na tom, že by se média věnovala politikovi a zveřejňovala detaily z jeho života, samozřejmě jinak nic mimořádného není. V jeho případě jde navíc o kombinaci známé tváře z dob televizního působení a nejostřeji sledovaného člena vlády," vysvětluje vzápětí Böhm pro ParlamentníListy.cz, že na výběru Reflexu až na jeho rozsah nic překvapivého není.

Celý článek na parlamentnilisty.cz