Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 9°C Polojasno

Naší rodině patří v hotelu jen jedna postel, dušuje se Tlustý

Naší rodině patří v hotelu jen jedna postel, dušuje se Tlustý
zdroj: tisková zpráva

Redakce Aktuálně.cz zjistila, že fotografie exministra financí Vlastimila Tlustého ve vířivce s cizí ženou byly pořízeny v hotelu Svatý Tomáš. Podle serveru podíl v hotelu koupila Tlustého dcera Jana. To však bývalý politik odmítá.

Snímky z roku 2008, které byly později nabízeny lidem z ODS, chtěl Tlustý dokázat, že na něho jeho spolustraníci shánějí kompromitující materiály.

Problém má být v tom, že jde o hotel, jemuž Vlastimil Tlustý pomohl, když jako místopředseda rozpočtového výboru sněmovny podpořil více než dvacetimilionovou státní dotaci, z níž byla opravena největší turistická atrakce v blízkém hotelovém okolí.

Dotaci jsem podpořil

"Kdysi jsem zvedl ruku pro dotaci na obnovu nedalekého hradu Vítkův kámen. Jde o hojně navštěvovanou zříceninu, která byla v roce 2005 částečně rekonstruována a otevřena pro veřejnost s vyhlídkovou věží. Jde o nejvýše položený hrad v Čechách a trvám na tom, že tato dotace měla na rozdíl od mnoha jiných svůj kulturní i historický význam," sdělil telefonicky ParlamentnímListům.cz Tlustý, který je na dovolené v Portugalsku.

Celý článek na ParlamentniListy.cz