Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes -2°C Slabý déšť

Krampol politikům: Chytit za držku, kopnout do prdele a vyhodit. Hovada

Krampol politikům: Chytit za držku, kopnout do prdele a vyhodit. Hovada
zdroj: Mediafax

Nejen běžní obyvatelé, ale i umělci jsou už ze současné politické situace znechuceni. Také herci Jiřímu Krampolovi vadí nadměrné odměny úředníků a manažerů firem ovládaných státem. Ti podle Krampola často "vše zkurví a poserou ze všech stran". A ještě za to dostanou miliony.

Herec a moderátor Jiří Krampol si ohledně hodnocení současné situace v politice, byznysu a jejich propojení servítky nebere. On, jako zasloužilý umělec, si prý za film vydělá stěží na špatné kolo. Zatímco leckterý 23letý manažer, který třeba ani nemá maturitu, bere milionové odměny.

"Někdo přijde do nějakého podniku, všechno to zkurví, posere to ze všech stran, že se to tam celé hroutí a oni mu na odchodnou ještě dají zlatý padák v podobě milionů," popsal rozhořčený Krampol ParlamentnímListům.cz praktiky, které podle něj panují v české společnosti. On, coby dlouholetý umělec, si prý sice vydělá na činži, dovolenou i slušné jídlo, že by se topil v penězích ale říct nemůže.

"Třeba za film Bastardi II. jsem dostal částku, za kterou už si nekoupím ani motorku, možná tak špatné kolo. Leckteří umělci dostávají falešné honoráře jako dělníci ve fabrice," postěžoval si herec, který se v posledních letech proslavil zejména jako moderátor pořadu Nikdo není dokonalý.