Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Kočí: Bárta lže, k odchodu z VV nikoho nepřemlouvám

Kočí: Bárta lže, k odchodu z VV nikoho nepřemlouvám
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Vít Bárta tvrdí, že z Věcí veřejných vyloučená poslankyně Kristýna Kočí slibuje další mediální akce a přemlouvá bývalé kolegy, ať VV opustí. Exšéfka poslaneckého klubu strany to v reakci pro Týden.cz označila za výmysly.

Za pokračování výmyslů, fabulací a nařčení označila Kristýna Kočí vyjádření neformálního lídra véčkařů Víta Bárty. Ten v rozhovoru pro časopis Týden uvedl, že Kočí po svém vyloučení z Věcí veřejných láká k odchodu ze strany další poslance a na něj osobně chystá nové kompromitující materiály.

V obsáhlém sedmistránkovém rozhovoru pro aktuální vydání časopisu Týden Bárta poslankyni obvinil, že „chodí po kuloárech a říká: S Kmentou připravuju další maso, bude to drsný, Bárta bude dál dehonestovanej, vyprdněte se na Věci veřejné, ty jsou mrtvé, pojďte se mnou, založíme novou stranu".

Většina bývalých spolustraníků Kočí ani nepozdraví

„Žádné takovéto aktivity nevyvíjím, nikoho nepřemlouvám, dokonce se ani se současnými poslanci VV nestýkám. Většina z nich mne ani nepozdraví a někteří se dokonce vyjádřili tak, že si před mojí kanceláří chtějí odplivnout," uvedla Kočí v reakci na tyto výroky pro on-line deník Týden.cz. „A s redaktorem Kmentou nejsem v žádném kontaktu, viděla jsem ho v životě jen jednou a o tom, na čem pracuje, netuším absolutně nic," dodala.

Celý článek na ParlamentniListy.cz