Dnes je pátek 26. dubna 2024., Svátek má Oto
Počasí dnes 0°C Polojasno

Klasnová tvrdě kritizuje ODS na Praze 1. Jsou to tuneláři

Klasnová tvrdě kritizuje ODS na Praze 1. Jsou to tuneláři
zdroj: tisková zpráva

Místopředsedkyně sněmovny a poslankyně Věcí veřejných Kateřina Klasnová v rozhovoru pro ČT 24 vysvětlovala, proč i přes svůj mandát v dolní komoře chce obhajovat místo zastupitelky. Tvrdě kritizovala i ODS.

Na radnici Prahy 1 chce Kateřina Klasnová zůstat prý proto, že na místě začínala jako politička a má k němu silný vztah. „Je to pro mě srdeční záležitost," vysvětlila. Vzápětí dodala, že by mohla být místním občanům prospěšná právě svým dosahem do vysoké politiky, navíc si chce „ohlídat" hospodaření městské části, která je v hlavním městě nejbohatší.

„Peníze jsou tam po 20 letech vlády občanských demokratů vytunelované, to je fakt," ostře zkritizovala své koaliční partnery ze sněmovny a zároveň tak konkretizovala, před kým chce kasu městského obvodu chránit.

Klasnová se také neobává, že by v případě svého zvolení v podzimních komunálních volbách špatně stíhala souběh obou funkcí. V rozhovoru na ČT 24 zdůraznila, že zastupitelstvo zasedá jen jednou měsíčně, takže skloubit místo poslankyně a zastupitelky zvládne. Obává se jen toho, že pracovním vytížením utrpí její soukromý život.

Celý článek na ParlamentniListy.cz