Dnes je pátek 26. dubna 2024., Svátek má Oto
Počasí dnes 0°C Polojasno

Jsou mladé a podporují KDU-ČSL. Straně nabídly cudné fotografie

Jsou mladé a podporují KDU-ČSL. Straně nabídly cudné fotografie
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Zmrtvýchvstání lidovců zdárně pokračuje. Poté, co strana uspěla v komunálních a dokonce i senátních volbách ziskem dvou křesel, nepřestává polevovat v boji o návrat na výsluní. Tentokrát by však u lidovců mohlo jít o vskutku nečekanou akci v podobě nafocení vánočního kalendáře.

 

Snad trochu neobvyklé počínání je však podmíněno celou řadou dosud neznámých skutečností, předně i volbou nového předsedy KDU-ČSL. Bývalá zaměstnankyně hlavní kanceláře KDU-ČSL Lucie Kmentová přikládá celému focení prozatím vlastní iniciativu."Uvidíme, co se stane na sjezdu strany, zda bude zvoleno nové vedení, které k tomu bude nakloněno. Moje kamarádky nejsou proti," uvedla pro ParlamentníListy.cz Kmentová.

"Příjemně mě překvapily výsledky voleb a já stále pevně věřím, že se strana vrátí do vrcholných pater české politické scény. Tomu se snažím všemožně pomoci," vyjádřila dále své přesvědčení. "Původně se jednalo o recesi. Chtěla jsem ukázat, že má KDU-ČSL spoustu mladých a krásných slečen, a to jak z Moravy, tak z Čech, které nás podporují a volí. Prostřednictvím kalendáře chci vyvrátit mediální nálepku, že v KDU-ČSL jsou staré dámy s knírkem, u nichž "jisté partie" nikdy neviděly žiletku."

Celý článek na ParlamentniListy.cz