Dnes je pátek 20. září 2024., Svátek má Oleg
Počasí dnes 21°C Polojasno

Jak vybrat virtuální sídlo pro vaše podnikání?

Jak vybrat virtuální sídlo pro vaše podnikání?
zdroj: chalongrat - stock.adobe.com

Pouštíte se do založení s.r.o. a přemýšlíte nad tím, kde se bude nacházet její sídlo? V případě, že nepotřebujete provozovnu, ale můžete pracovat odkudkoliv, vyplatí se vám takzvané virtuální sídlo firmy. Jak ho správně vybrat a v čem se skrývají jeho hlavní výhody?

Nejste vázaní místem?

Každý, kdo se pouští do založení s.r.o., si musí předem stanovit několik věcí. To, kde se bude nacházet provozovna, je jedním z klíčových rozhodnutí. Pokud se chystáte podnikat v odvětví, které není vázáno na ordinaci, dílnu, prodejnu či kancelář a můžete se své práci věnovat odkudkoliv, odpadne vám jedna starost.

Přilákáte zákazníky a ušetříte

Řešením v takovém případě je totiž virtuální sídlo firmy. Jednoduše řečeno se jedná o místo, které napíšete do příslušné kolonky a následně vám na tuto adresu bude chodit veškerá korespondence související s vaším podnikáním. Když si vyberete nějakou atraktivní adresu, pomůže vám to přilákat nové zákazníky, ušetříte peníze za nájem a další služby.

Podívejte se na nabídku virtuálních sídel

Otázkou zůstává, kde takové virtuální sídlo najít? Líbilo by se vám, kdyby vaše společnost sídlila na nějaké lukrativní adrese například v Praze? Kontaktujte SídloFirmyPraha5 a vyberte si některý z jejich balíčků. Kromě adresy v Praze si můžete vybírat i z dalších atraktivních českých měst a měsíčně zaplatit přijatelnou sumu, která nijak nezatíží váš firemní rozpočet.

Dodejte svému podnikání kouzlo a za málo peněz si užijte hodně muziky. Když se vám podaří najít atraktivní adresu, můžete tím k sobě přilákat nové zákazníky. Při výběru vhodné adresy si ji neváhejte prohlédnout alespoň virtuálně na mapě a pokud čekáte pravidelný přísun korespondence, dopředu si zjistěte, zda je možné, aby vám ji poskytovatel virtuálního sídla posílal na vaši skutečnou adresu.

Zdroje:
komerční sdělení / PR