Dnes je čtvrtek 18. dubna 2024., Svátek má Valérie
Počasí dnes 8°C Dešťové přeháňky

Ivan Fučík se po 20 letech vrací ke spolupráci s LeitnerLeitner

Ivan Fučík se po 20 letech vrací ke spolupráci s LeitnerLeitner
zdroj: ThinkStock

Fučík & Partneři navazují exkluzivní spolupráci s LeitnerLeitner.

Společnost Fučík & Partneři spolupracuje od října 2014 s významnou mezinárodní poradenskou skupinou auditorů a daňových poradců ve střední a východní Evropě LeitnerLeitner.

“Ve společnosti LeitnerLeitner jsem před 22 lety v Linzi začal svoji kariéru. Proto nově zahájená spolupráce pro mě v mnoha ohledech znamená návrat do rodiny, a to do rodiny mezinárodní, která se velmi rozrostla. Skupina LeitnerLeitner považuje celou řadu zemí střední a východní Evropy za svůj domácí trh. Díky této nové a velmi těsné spolupráci tak můžeme našim klientům ihned nabídnout celé portfolio služeb na mezinárodní úrovni,“ říká Ivan Fučík, jednatel poradenské společnosti Fučík & Partneři.

Společnost Fučík & Partneři působí na českém trhu od roku 1995 a v únoru nadcházejícího roku oslaví 20tileté kulaté výročí. Svým klientům nabízí celou řadu poradenských služeb - od auditů, daňového a podnikového poradenství, outsourcing mezd a účetnictví až po fúze a akvizice.

LeitnerLeitner patří mezi nejvýznamnější poradenské skupiny ve střední a východní Evropě. Každý jednotlivý poradce se může opřít o zázemí 650 zaměstnanců a dalších partnerských společností z celého světa, poskytující poradenství jak středním podnikům, tak mezinárodním koncernům.