Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 14°C Oblačno

Facebook vstává z mrtvých: Začal boj proti koalici ODS a ČSSD

Facebook vstává z mrtvých: Začal boj proti koalici ODS a ČSSD
zdroj: Mediafax

Proti možné velké koalici, která by v hlavním městě vyšachovala vítěznou TOP 09 a spojila druhou ODS se třetí ČSSD, začaly bojovat stovky voličů na sociální síti Facebook. Od květnových voleb do sněmovny jde o první velké seskupení týkající se aktuálních politických vyjednávání.

"Formující se koalice kmotrů z ODS a jejich přátel v ČSSD je výsměchem všem voličům, kteří si od letošních komunálních voleb v Praze slibovali očištění magistrátu od nekalých praktik. Nový styl politiky, který sliboval Bohuslav Svoboda i Jiří Dienstbier se nekoná.

V rámci vyjednávání byli důvěryhodní lídři odstaveni politickými šíbry. Nebude nakonec jednoznačný vítěz pražských voleb Zdeněk Tůma námluvy "zasloužilých" pražských kmotrů jen tiše sledovat z povzdálí?" ptá se anonymní autor skupiny, která na Facebooku vznikla jako reakce na vyjednání občanských a sociálních demokratů.

Doposud se k ní přihlásilo 353 členů, ale o její propagaci se nově stará také část pražské TOP09. Ta opět pomocí sociální sítě vyzývá své členy, aby se přidali.

Celý článek na ParlamentniListy.cz