Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Chytré hodinky bez nabíječky? Nové Huawei Watch GT 3 SE vydrží dva týdny a můžete je dobít telefonem

Chytré hodinky bez nabíječky? Nové Huawei Watch GT 3 SE vydrží dva týdny a můžete je dobít telefonem
zdroj: Huawei

Stává se vám, že často zapomínáte dát své hodinky na nabíječku a v půlce dne vám smutně na ruce vibrují s upozorněním, že se každou chvíli vybijí? Toho se s Huawei Watch GT 3 SE nemusíte bát. Při běžném užívání vydrží dva týdny a kdykoli je můžete nabít bezdrátově svým Huawei telefonem.

Pokud jde o výdrž baterie v zařízení, jednoznačnou špičkou jsou právě výrobky od tohoto technologického výrobce. Chytré hodinky Huawei dokážou běžet bez přestávky po celé dva týdny. Výjimkou není ani nejnovější přírůstek do rodiny GT, model Huawei Watch GT 3 SE, který pokračuje v odkazu předcházejících generací a nabízí pozoruhodnou dvoutýdenní výdrž baterie s bezdrátovým nabíjením. To znamená svobodu užívat nové dobrodružství a výlety bez obav z toho, že hodinkám dojde „šťáva“.

MKT_Watch GT 3 SE_Creactive Lifstyle shot_Battery Life_HQ_JPG_20221017 (1) zdroj: Huawei

Ikonická dvoutýdenní výdrž baterie

Zařízení řady Huawei Watch GT využívají velkokapacitní baterie a inteligentní algoritmy na úsporu energie, aby mezi jednotlivými nabíjecími cykly vydržely dýl. To jim však rozhodně neubírá na výkonu. Právě naopak, hodinky nabízí spolehlivé sledování zdraví na vysoké úrovni, přehrávání hudby, či vylepšené interakce s aplikacemi. Hodinky ze série GT, které byly představeny roku 2018, se staly okamžitým trhákem právě díky této vlastnosti.

Hodinky Huawei Watch GT 3 SE jsou výjimečné i díky své 451 mAh velkokapacitní baterii s integrovaným inteligentním algoritmem na úsporu energie, který se stará až o dva týdny nepřetržitého nošení. Hodinky přináší i sledování zdravotního stavu v reálném čase, monitoring spánku, různé sportovní režimy a celou řadu dalších inteligentních funkcí, a to všechno bez toho, abyste museli použít nabíječku více než dvakrát za měsíc.

Inteligentní algoritmus úspory energie 2.0 a bezdrátové nabíjení

Tyto ultralehké hodinky jsou navíc vybaveny inteligentním algoritmem úspory energie, který je schopný identifikovat návyky uživatele a plně se jim přizpůsobit. Na základě aktivity dynamicky dokáže přepínat režim úspory tak, aby zabezpečil, že výkon a spotřeba energie budou vždy v rovnováze.

Huawei Watch GT 3 SE také podporují bezdrátové nabíjení. Tato funkce je výsadou cenově vyšších chytrých hodinek, avšak v tomto případě ji najdete i tu, i když hodinky patří do střední třídy. Hodinky přichází s bezdrátovou nabíjecí koncovkou bez kovových kontaktů, čímž se eliminuje jakékoli riziko nepohodlí nebo nebezpečí. Chytré hodinky Watch GT 3 SE můžete dokonce nabíjet Huawei telefonem, kdykoli to bude potřeba, díky čemuž vám na nabíjení obou zařízení postačí jedna nabíječka.

MKT_HU_1 zdroj: Huawei

Futurismus na zápěstí

Co se týká designu, hodinky jsou dostupné ve dvou znamenitých barvách: Graphite Black a Wilderness Green. 1,43“ AMOLED displej Corning Gorilla Glass sedí na vrchu dutého těla s hmotností 35,6 g. Pouzdro je vyrobené z odolného vystuženého polymeru, aby se hodinky na zápěstí pohodlně nosily. Díky svému úžasnému vzhledu a extrémně nízké hmotnosti jsou hodinky Huawei Watch GT 3 SE ideální pro každodenní cvičení či na výlety.

Další výhodou hodinek Huawei Watch GT 3 SE je to, že jsou kompatibilní i se smartphony jiných značek se systémem Android a iOS. Po stažení aplikace Huawei Zdraví budou všechna data z hodinek dostupná pro uživatele v aplikaci.

Zdroje:
Inzerce